Stoiximan Super League

Ένας Μπραζίλ… Μιραλάς!

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ένας Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για Βραζιλιάνο (με κοινοτικό διαβατήριο) και έχει τα στοιχεία του Κέβιν Μιραλάς. Δηλαδή, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ένας Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για Βραζιλιάνο (με κοινοτικό διαβατήριο) και έχει τα στοιχεία του Κέβιν Μιραλάς.

Δηλαδή, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Επίσης, ο «Γαύρος» υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν αγωνίζεται τώρα στη Βραζιλία, αλλά στην Ευρώπη.

Από την ελληνική αγορά ίσως να είναι ο Λεονάρντο της ΑΕΚ, όμως είναι ξένος (και στους «ερυθρόλευκους» δεν υπάρχει θέση ξένου) και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Εν τω μεταξύ, προτάθηκε ο Φαμπιάν Βάργκας, αλλά οι Πειραιώτες δεν ψάχνουν ποδοσφαιριστή με αυτά τα στοιχεία.

Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν την αναζήτησή τους και εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα έχουν αποκτηθεί δύο παίκτες (τερματοφύλακας και δεξί χαφ) μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ρόι Κάρολ, όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει την προσεχή Δευτέρα. Ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ θα αποκτηθεί μέχρι το καλοκαίρι και τότε θα γίνει νέα κουβέντα για την παραμονή του.

* Σήμερα στη μία το μεσημέρι ο Βιθέντε Μόνχε θα επισκεφτεί το επίσημο κατάστημα (Red Store) του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

* Αν δεν υπάρξει κάποια ευχάριστη έκπληξη με τους τραυματίες ή κάποιο νέο πρόβλημα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πάρει τους εξής 18 στην Ξάνθη: Μέγερι, Κοστάντσο, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Ποτουρίδη, Μοντέστο, Μανιάτη, Μακούν, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φετφατζίδη, Φουστέρ, Ντιόγο και Πάντελιτς.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x