Stoiximan Super League

Πληρωμένος «δολοφόνος»!

Πληρώνεται για να… εκτελεί και κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του! Με τον Κλάους Αθανασιάδη να φτάνει τα 12 γκολ φέτος, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, έμεινε για 13ο ματς αήττητος και πλησίασε στο -2 την τρίτη ΑΕΚ!

Πληρώνεται για να… εκτελεί και κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του!

Με τον Κλάους Αθανασιάδη να φτάνει τα 12 γκολ φέτος, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο στην Τούμπα, έμεινε για 13ο ματς αήττητος και πλησίασε στο -2 την τρίτη ΑΕΚ!

Βγήκε η κούραση στο δεύτερο μέρος στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα για τον 17χρονο Πόποβιτς.

Μοναδικός διασωθείς για τους «κυανέρυθρους» ο Σιδεράκης.

Πως ξεκίνησε:

Ήταν δεδομένη η διάθεση του Λάζλο Μπόλονι να δώσει «ανάσες» σε παίκτες που έχουν τραβήξει βαρύ φορτίο στους τελευταίους (και είναι πολλοί) αγώνες του ΠΑΟΚ και πάλι όμως δεν είναι συνηθισμένη η εικόνα της ομάδας χωρίς τον Γκαρσία στο αρχικό σχήμα εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα τραυματισμού ή καρτών.

Στο 4-2-3-1 του Ρουμάνου τεχνικού, τερματοφύλακας ήταν ο Γλύκος, δεξιά στην άμυνα ο Έτο, αριστερά ο Λίνο, στόπερ οι Κατσικάς, Μαλεζάς, στα χαφ οι Λάζαρ, Φωτάκης, πιο μπροστά ο Ίβιτς, ακραίοι χαφ οι Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης.



Χωρίς κόπο, αλλά με τρόπο και ουσία ο ΠΑΟΚ ανέλαβε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και το προβάδισμα στο σκορ κόντρα στο νεανικό σύνολο του Πανιώνιου, του οποίου η αντίσταση κράτησε μόλις δέκα λεπτά.

Έπειτα από συνεργασία Λάζαρ-Λίνο (κάθετη του Ρουμάνου, σέντρα του Βραζιλιάνου) ο Αθανασιάδης με αρκετή δόσης τύχης είναι η αλήθεια εκτέλεσε τον Σιδεράκη που ξεγελάστηκε από το σκαστό σουτ του διεθνούς φορ, αφού η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά.

Ο αειθαλής 35άρης ήταν ο εμπνευστής και της αμέσως επόμενης καλύτερης στιγμής του ΠΑΟΚ, με την προβολή, όμως, του Αθανασιάδη να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ο Πανιώνιος πέρα από κάποια ακίνδυνα σουτ δεν είχε να επιδείξει τίποτα επιθετικά. Συντριπτικά υπέρ του «Δικεφάλου» η κατοχή (68%-32%), σε ένα παιχνίδι με πολύ καθαρό χρόνο (συνολικά μόνο έξι φάουλ), αλλά λίγες συγκινήσεις και αξιοσημείωτη την παρουσία 15 Ελλήνων από τους 22 παίκτες που ξεκίνησαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα σημάδια της κούρασης έκαναν την εμφάνισή τους στον ΠΑΟΚ, που απλά έπαιξε όσο χρειάστηκε για να φτάσει σε ένα επαγγελματικό «τρίποντο».

Είχε μεν κάποιες αξιόλογες προσπάθειες, αλλά και απέναντί του έναν πολύ σταθερό Σιδεράκη. Πλην της φάσης του γκολ που δέχθηκε ήταν ο μοναδικός που ξέφυγε από τη μετριότητα στην οποία κινήθηκαν οι συμπαίκτες του.

Το φιλμ του αγώνα από το sport-fm.gr





ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς, Κατσικάς, Ίβιτς (64’ Γιάννου), Λάζαρ (89’ Μπαλάφας ), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ (77’ Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσουκαλάς.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Σιόβας, Κουλουχέρης, Ρόβας (73’ Σταματής), Γουνδουλάκης (83’ Ντούνης), Κούρντι, Πετκάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ρόκας.

Στον πάγκο: Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Κούρος, Μπούζας, Αναστασόπουλος.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Γούκος (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας)
Γήπεδο: Τούμπα





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x