Stoiximan Super League

«Να συνεργαστούν Ντέμης-Μελισσανίδης»!

Τη συνύπαρξη που θα εκτόξευε τον βαθμό συσπείρωσης στην ΑΕΚ προτείνει ως μοναδική λύση για τη σωτηρία της και ο Νίκος Κούλης. Με δήλωσή του που διανεμήθηκε μέσω της ΠΑΕ, ο πρώην αντιπρόεδρος χαρακτήρισε αξιέπαινη την πρόταση Τροχανά και τόνισε πως θα την αποδεχθεί. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν έχει τόση σημασία να παρευρεθεί ο ίδιος στη συνάντηση, όσο το να δώσουν το «παρών» οι μοναδικοί «που έχουν την απήχηση και μπορούν να εμπνεύσουν τον κόσμο, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

Τη συνύπαρξη που θα εκτόξευε τον βαθμό συσπείρωσης στην ΑΕΚ προτείνει ως μοναδική λύση για τη σωτηρία της και ο Νίκος Κούλης.

Με δήλωσή του που διανεμήθηκε μέσω της ΠΑΕ, ο πρώην αντιπρόεδρος χαρακτήρισε αξιέπαινη την πρόταση Τροχανά και τόνισε πως θα την αποδεχθεί.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν έχει τόση σημασία να παρευρεθεί ο ίδιος στη συνάντηση, όσο το να δώσουν το «παρών» οι μοναδικοί «που έχουν την απήχηση και μπορούν να εμπνεύσουν τον κόσμο, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης».


Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούλη

«Η πρόταση του Μιχάλη Τραχανά είναι αξιέπαινη. Ο κόσμος της ΑΕΚ του οφείλει περισσότερα από όσα γνωρίζει. Όχι μόνο γιατί επιτέλους προτείνει το να γίνει κάτι, αλλά και γιατί αυτό που προτείνει, το να συμμετέχει ο κόσμος της ΑΕΚ είτε συνεισφέροντας οικονομικά είτε με άλλο τρόπο, να εκλέγει την διοίκηση και να ελέγχει τις πράξεις της είναι ο μόνος ουσιαστικός στόχος. Το εναλλακτικό σενάριο του να μαζευτούν 4-5 εκ. για να βγει η χρονιά απλώς μεταθέτει το πρόβλημα μερικούς μήνες στο μέλλον. Ζητά πολλά από λίγους για να επιτύχει ελάχιστα.

Στις σημερινές οικονομικές και κανονιστικές συνθήκες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το να σηκώσει μόνος του ένας άνθρωπος το βάρος της διάσωσης, και αναζωογόνησης όλης της ΑΕΚ, ποδοσφαιρικής, μπασκετικής και άλλης είναι αδύνατον. Αλλά μια συσπείρωση πολλών χιλιάδων ανθρώπων με συνεισφορά, λόγο, ευθύνες και απαιτήσεις μπορεί να το καταφέρει.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου έχει μικρή σημασία το να παρευρεθεί ο οποίος Κούλης, ή Νικολάου, ή Γκούμας ή Παππάς. Σημασία έχει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συνεργαστούν οι δυο άνθρωποι που έχουν την απήχηση και μπορούν να εμπνεύσουν τον κόσμο της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μπορεί ο καθένας τους να έχει τις πίκρες και απογοητεύσεις τους- ακόμα και τώρα μερικοί εμπαθείς αποκαλούν «κλέφτη» τον Νικολαΐδη- αλλά θέλω να ελπίζω ότι η αγάπη τους για την ΑΕΚ θα αποδειχτεί μεγαλύτερη από τα παράπονα τους.

Εγώ εδώ και καιρό, λόγω των συνθηκών, αφιερώνω όλο το χρόνο μου στην επιχείρηση που διοικώ. Αλλά εάν μπορώ με την παρουσία μου σε μία συνάντηση να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια προφανώς και θα το κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x