Stoiximan Super League

Ο… original Παπασταθόπουλος για την ΑΕΚ!

Σε διάψευση -όχι του ενδιαφέροντός του για την ΑΕΚ, αλλά του τρόπου με τον οποίο φάνηκε να παρουσιάζεται, προχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το www.sport-fm.gr, ο αμυντικός της Βέρντερ ξεκαθάρισε πως το προφίλ του Facebook στο οποίο αναρτήθηκε δήθεν δικό του σχόλιο για την κατάσταση στην «Ένωση» είναι ψεύτικο. Αντίθετα, δεν διέψευσε καθόλου την ανησυχία του για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πρώην ομάδα του.

Σε διάψευση -όχι του ενδιαφέροντός του για την ΑΕΚ, αλλά του τρόπου με τον οποίο φάνηκε να παρουσιάζεται, προχώρησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του το www.sport-fm.gr, ο αμυντικός της Βέρντερ ξεκαθάρισε πως το προφίλ του Facebook στο οποίο αναρτήθηκε δήθεν δικό του σχόλιο για την κατάσταση στην «Ένωση» είναι ψεύτικο.

«Ουδέποτε έκανα οποιαδήποτε δήλωση μέσω Facebook και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ. Το προφίλ όπου παρουσιάστηκα να αναρτώ σχόλιο δεν είναι δικό μου και θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για να διαφυλάξω τα συμφέροντά μου», ξεκαθάρισε ο Παπασταθόπουλος.

Αντίθετα, δεν διέψευσε καθόλου την ανησυχία του για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πρώην ομάδα του, στην οποία -όπως τόνισε- πέρασε 2,5 υπέροχα χρόνια. Χαρακτηριστικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Με λυπεί ιδιαίτερα η κατάσταση στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί σύντομα λύση, γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος και πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί. Πέρασα 2,5 υπέροχα χρόνια σε αυτή την ομάδα και μπορώ να πω ότι οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έχουν κάνει μεγάλη υπομονή κι έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για εκείνη. Γι’ αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x