Stoiximan Super League

Σκέφτονται ανανέωση για Μανωλά

Προσπάθεια για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά σκέφτονται να κάνουν στην ΑΕΚ. Ειδικά μετά από την αποχώρηση του Κάλα η παραμονή του νεαρού αμυντικού φαντάζει απαραίτητη για την ομάδα, οι υπεύθυνοι της οποίας έχουν αρχίσει να αλλάζουν άποψη για την άμεση πώληση του παίκτη σε περίπτωση που έρθει επίσημη πρόταση από την Έβερτον.

Προσπάθεια για την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά σκέφτονται να κάνουν στην ΑΕΚ.

Ειδικά μετά από την αποχώρηση του Κάλα η παραμονή του νεαρού αμυντικού φαντάζει απαραίτητη για την ομάδα, οι υπεύθυνοι της οποίας έχουν αρχίσει να αλλάζουν άποψη για την άμεση πώληση του παίκτη σε περίπτωση που έρθει επίσημη πρόταση από την Έβερτον.

Στο χθεσινό ΔΣ εκτός από το θέμα του Χουάν Κάλα συζητήθηκε και εκείνο του Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν, η σκέψη αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει ο παίκτης και παράλληλα να γίνει προσπάθεια να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Για να γίνει πραγματικότητα κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βρεθούν χρήματα που θα δοθούν ως προκαταβολή στον νεαρό κεντρικό αμυντικό, χρήματα που οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τους τελευταίους επτά μήνες.

Επίσης, τότε απαιτούνταν 150.000 ευρώ για να κλείσει το deal και τώρα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα έχει τις ίδιες απαιτήσεις. Σημαντικό είναι, επίσης, αν ο Μανωλάς έχει την ίδια διάθεση για… δέσμευση με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x