Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ μας έχει όλους ανάγκη»!

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απηύθυνε ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ομάδας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι παλιές δόξες της «Ένωσης» τονίζουν πως η ΑΕΚ έχει ανάγκη όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της. Τονίζουν, δε, ότι μόνο η συσπείρωσή τους μπορεί να σώσει τον σύλλογο από την καταστροφή.

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απηύθυνε ο σύνδεσμος παλαιμάχων της ομάδας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι παλιές δόξες της «Ένωσης» τονίζουν πως η ΑΕΚ έχει ανάγκη όλους ανεξαιρέτως τους φίλους της.

Τονίζουν, δε, ότι μόνο η συσπείρωσή τους μπορεί να σώσει τον σύλλογο από την καταστροφή.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας να δηλώσει δυναμικό “παρών” στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Super League! Αδέλφια Ενωσίτες, η ομάδα μας, μάς έχει όλους ανάγκη, ανεξαιρέτως! Μόνο με τη συσπείρωση όλων μας, μπορούμε να τη σώσουμε από την καταστροφή! Η αγάπη μας γι' αυτή αποδεικνύεται με την παρουσία μας στο γήπεδο και με τον οβολό που δίνουμε πληρώνοντας εισιτήριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x