Stoiximan Super League

Προχωράει η πρόταση Ντέμη

Συνάντηση της διοικητικής ομάδας του 2004 αναμένεται μέχρι την Τρίτη, καθώς η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη βρήκε ανταπόκριση στο meeting που διοργάνωσε ο Μιχάλη Τροχανάς. Μετά το πόρισμα ορκωτών λογιστών, λοιπόν, κάθε μέτοχος θα κληθεί να βάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν στα χρέη της ΑΕΚ. .

Συνάντηση της διοικητικής ομάδας του 2004 αναμένεται μέχρι την Τρίτη, καθώς η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη βρήκε ανταπόκριση στο meeting που διοργάνωσε ο Μιχάλη Τροχανάς.

Μετά το πόρισμα ορκωτών λογιστών, λοιπόν, κάθε μέτοχος θα κληθεί να βάλει τα χρήματα που αντιστοιχούν στα χρέη της ΑΕΚ.

Οι τέσσερις από την ομάδα του 2004 που έδωσαν στην σημερινή συνάντηση το «παρών», δηλαδή οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελόπουλος, Κούλης δεσμεύτηκαν ότι εφόσον από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών βγει πόρισμα το οποίο θα αποδεικνύει ότι υπάρχουν χρέη που αναλογούν στον καθένα τους, θα σπεύσουν να καταβάλλουν το ποσό αυτό.

Αυτή ήταν και η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη από την πρώτη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι την Τρίτη αναμένεται να γίνει μία συνάντηση της διοικητικής ομάδας του 2004 (σ.σ δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι όλοι) ώστε να συζητηθεί εκτενώς το θέμα αυτό.

Από εκεί και πέρα, συζητήθηκε το πρότζεκτ του Οικονομόπουλου και μάλιστα έγινε γνωστό ότι εκτός των 21 εκατ. ευρώ που διαρρεόταν ότι έχουν βρεθεί, είναι δεσμευμένη και η ακίνητη περιουσία της οικογένειας Ψωμιάδη, που φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε η επίσημη ενημέρωση για την συγκρότηση σε σώμα του «Θεμέλιο 21», με πρόεδρο τον κ. Γιάννη Βούρο και αντιπροέδρους τους κ.κ. Μίμη Παπαϊωάννου, Ντούσαν Μπάγιεβιτς και Χάρη Οικονομόπουλο. Εκτελεστικός Διευθυντής εξελέγη ο κ. Χρήστος Πετράκης και Επίτιμος Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τροχανάς.

Η συμμετοχή του Ντέμη Νικολαΐδη -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την συνάντηση της ομάδας του 2004.

Διαβάστε την ελπιδοφόρα για το "δικέφαλο" ανακοίνωση εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x