Stoiximan Super League

Βελτίωση στην τελική προσπάθεια

Το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια παραδέχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη το Σάββατο το βράδυ και στην επόμενη προπόνηση. Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων προβληματίζεται για το γεγονός ότι η ομάδα για να σκοράρει χρειάζεται να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του αντιπάλου κάτι που έχει στερήσει αλλά και μπορεί να φέρει προβλήματα στο μέλλον.

Το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια παραδέχθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη το Σάββατο το βράδυ και στην επόμενη προπόνηση.

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων προβληματίζεται για το γεγονός ότι η ομάδα για να σκοράρει χρειάζεται να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του αντιπάλου κάτι που έχει στερήσει αλλά και μπορεί να φέρει προβλήματα στο μέλλον. Ειδικά εάν σκεφθούμε ότι το πρόγραμμα που έχουν οι ερυθρόλευκοι τις επόμενες ημέρες είναι αρκετά δύσκολο.

«Κάνουμε πολλές πάσες για να δημιουργήσουμε μια φάση, αλλά στο τέλος δεν μπορούμε να την τελειώσουμε όπως πρέπει», ήταν κάποια από τα λόγια του Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές. «Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στον τομέα αυτό γιατί έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια», πρόσθεσε.

Μιλά ο Κάρολ
Τις πρώτες του δηλώσεις σαν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα κάνει αύριο μετά την προπόνηση της ομάδας ο Ρόι Κάρολ. Ο νέος παίκτης των ερυθρολεύκων έχει αρχίσει από χθες να γυμνάζεται με τους νέους του συμπαίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x