Stoiximan Super League

«Πότε χάσαμε τελευταία φορά»;

Ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε ούτε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ούτε από τις διοικητικές αλλαγές και φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της ΑΕΚ, συμπλήρωσε δέκα ματς αήττητος στη Σούπερ Λίγκα. «Πότε χάσαμε τελευταία φορά;», αστειεύτηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι ακολουθεί ένας Φεβρουάριος «φωτιά» με δύσκολες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε ούτε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ούτε από τις διοικητικές αλλαγές και φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της ΑΕΚ, συμπλήρωσε δέκα ματς αήττητος στη Σούπερ Λίγκα.

«Πότε χάσαμε τελευταία φορά;», αστειεύτηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι ακολουθεί ένας Φεβρουάριος «φωτιά» με δύσκολες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε o Πολωνός αμυντικός στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Προηγήθηκε η ήττα από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο και πλήγωσε ο αποκλεισμός. Για το ματς με την ΑΕΚ ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, όμως συγκεντρωθήκαμε στην αμυντική μας λειτουργία, αλλά κάναμε και ευκαιρίες. Νομίζω ότι το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Μας βοήθησε πολύ η καλή αμυντική λειτουργία, βάλαμε και γκολ νωρίς και πήραμε την νίκη. Η ΑΕΚ δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου, μας έκανε λίγες ευκαιρίες».

Για την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών: «Εχουμε πολλούς παίκτες που αγωνίζονται πλέον στην ομάδα. Νομίζω, όμως, ότι πρέπει να παίζουν και έμπειροι παίκτες, γιατί υπάρχουν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που οι μεγαλύτεροι ανταποκρίνονται καλύτερα. Πλέον βρισκόμαστε στην 3η θέση του πρωταθλήματος, αλλά δεν θέλω να πω αν στόχος είναι το πρωτάθλημα, γιατί μετά μπορεί να πάρετε τις δηλώσεις και να παραποιήσετε τα πράγματα. Ο Φεβρουάριος είναι ο πλέον καθοριστικός μήνας για την πορεία μας. Εχουμε τα ντέρμπι με Ολυμπιακό, Άρη, Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι έχουμε μέσα στον μήνα και τα παιχνίδια με την Ουντινέζε για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας».

Για το πόσο έχει επηρεαστεί η ομάδα από την αποχώρηση των Κοντρέρας και Βιεϊρίνια: «Σίγουρα χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες, η άποψή μου, όμως, είναι ότι ομάδα δεν άλλαξε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πουλήσαμε τον Βιεϊρίνια γιατί ήταν καλό οικονομικά για τον σύλλογο. Εχω ξεχάσει πότε χάσαμε τελευταία φορά στο πρωτάθλημα…».

Για τo ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα, θέλουμε να νικήσουμε. Ξέρουμε την σημασία για τους οπαδούς, αλλά έχει και για εμάς. Δεν ξέρω αν θα έχουμε κόσμο, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x