Stoiximan Super League

«Στο… τσακ πρόλαβε η ΑΕΚ»!

Κυριολεκτικά την ύστατη ώρα πρόλαβε η ΑΕΚ να κρατήσει τον Στιβ Μπέλεκ, σύμφωνα με τους Βούλγαρους. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, η «Ένωση» δεσμεύτηκε τελευταία στιγμή στον Καμερουνέζο πως θα τον πληρώσει και χάλασε την κλεισμένη -όπως την παρουσίαζαν- συμφωνία για να μετακινηθεί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Κυριολεκτικά την ύστατη ώρα πρόλαβε η ΑΕΚ να κρατήσει τον Στιβ Μπέλεκ, σύμφωνα με τους Βούλγαρους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, η «Ένωση» δεσμεύτηκε τελευταία στιγμή στον Καμερουνέζο πως θα τον πληρώσει και χάλασε την κλεισμένη -όπως την παρουσίαζαν- συμφωνία για να μετακινηθεί στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Όπως ανέφεραν βουλγαρικά ΜΜΕ από την περασμένη εβδομάδα, το θέμα είχε σχεδόν τελειώσει αφού -πέραν του Μπέλεκ- η ΤΣΣΚΑ φερόταν να τα έχει βρει και με την Ουντινέζε στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Την Τετάρτη, όμως, αναδιπλώθηκαν και αφού… αποκάλυψαν (σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «24chasa») πως η μετακίνηση τελικά «ναυάγησε», εξήγησαν πως αυτό έγινε επειδή η ΑΕΚ δεσμεύτηκε τελευταία στιγμή πως θα πληρώσει τον Μπέλεκ.

Κάπως έτσι πείστηκε ο ίδιος και ο μάνατζέρ του, ο οποίος -σύμφωνα με την ίδια πηγή- ήταν εκείνος που είχε δρομολογήσει τις επαφές με την ΤΣΣΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x