Stoiximan Super League

Preview: Εργοτέλης- ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Εργοτέλη, ο οποίος στην 20η αγωνιστική φιλοξενεί τον… ταλαιπωρημένο από τα οικονομικά προβλήματα ΟΦΗ, στο ντέρμπι της Κρήτης. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Εργοτέλη, ο οποίος στην 20η αγωνιστική φιλοξενεί τον… ταλαιπωρημένο από τα οικονομικά προβλήματα ΟΦΗ, στο ντέρμπι της Κρήτης. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Εργοτέλης:

Με δύο σημαντικές απουσίες ο Εργοτέλης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ, στο κρητικό ντέρμπι. Πονοκέφαλο προκαλούν στον Νίκο Καραγεωργίου οι δύο σημαντικές απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίσει στους Σασιασβίλι και Τζούνιορ, με τον τελευταίο να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ η απουσία του Γεωργιανού περιορίζει τις λύσεις στην άμυνα, δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Χίμπλιγκερ.

Από την άλλη, στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι Κουτσιανικούλης, Μπέτο και Φραγκουλάκης, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, την προηγούμενη αγωνιστική.

Ντεμπούτο στην αποστολή των Κρητικών κάνει ο Μπρούνο – Χαλκιαδάκης.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Φραγκουλάκης, , Ρέντζας , Κανδηλάκης, Καρέλης, Μπρούνο – Χαλκιαδάκης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί, Λεάλ.

ΟΦΗ:

Χωρίς τον Μποντόρ, που ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον τραυματία Μάντζιο που έχει μυοκοίλη στον ορθό μηριαίο στο αριστερό του πόδι, θα παραταχθεί ο ΟΦΗ αύριο (Σάββατο 4/2, 17:15) στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη στο τοπικό ντέρμπι.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε χωρίς περεταίρω προβλήματα, πέραν των ήδη γνωστών, και ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, επελέγησαν οι: Βεζυρίδης, Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος, Μονιάκης, Βάντο, Ζαχαράκης, Γεωργίου, Ζορμπάς, Ουκάρ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σίσιτς, Παπουλής και Καμπάνταης.

Στα της σημερινής (Παρασκευή 3/2) προπόνησης το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και σπριντ, ενώ οι Μπόντορ και Μάντζιος έκαναν θεραπεία.

Προϊστορία:
2006-2007: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 2-0
2007-2008: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 1-1
2008-2009: Εργοτέλης- ΟΦΗ, 1-3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x