Stoiximan Super League

Ανησυχία για Δέλλα και Μάκο

Δεν φτάνουν οι κρίσιμες ώρες που περνά για την επιβίωσή της, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πληθώρα αγωνιστικών προβλημάτων εν όψει του ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κι αυτό γιατί είναι από αμφίβολη έως… εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Τραϊανού Δέλλα και Γρηγόρη Μάκου στο προσεχές ματς.

Δεν φτάνουν οι κρίσιμες ώρες που περνά για την επιβίωσή της, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πληθώρα αγωνιστικών προβλημάτων εν όψει του ντέρμπι της ερχόμενης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κι αυτό γιατί είναι από αμφίβολη έως… εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Τραϊανού Δέλλα και Γρηγόρη Μάκου στο προσεχές ματς.

Ο πολύπειρος αμυντικός αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο ισχίο και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο νεαρός μέσος που έχει πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Ο «Κολοσσός» συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει, αλλά οι δύο τελευταίες προπονήσεις (Τετάρτη και Πέμπτη) θα είναι καθοριστικές για τη συμμετοχή αμφότερων.

Στους πονοκεφάλους αυτούς προστίθενται οι δεδομένες απουσίες των Λαγού (άρχισε φυσιοθεραπεία), Γεωργέα, Εγγλέζου, Μπουγαΐδη (ατομικό) και Γκούντγιονσεν (ασκήσεις ενδυνάμωσης) για τον Νίκο Κωστένογλου, που έχει πολύ περιορισμένες επιλογές για τη στελέχωση της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, όπου η ομάδα του αναμένεται να δεχτεί τη μεγαλύτερη πίεση.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 17:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x