Ο Πέτρος Παππάς έχει πάρει πιο «ζεστά» από όλα τα μέλη της ομάδας του 2004 την υπόθεση σωτηρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο πρώην μεγαλομέτοχος έχει απευθυνθεί στους πρώην «συμπαίκτες» του, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει πάρει απάντηση από τον Νίκο Νοτιά, η συμμετοχή του οποίου θεωρείται απαραίτητη για να βγει η «Ένωση» από το αδιέξοδο.
Κάποιες φήμες ήθελαν τον Χιώτη εφοπλιστή να έρχεται στην Αθήνα μέσα στην προσεχή εβδομάδα, αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Για την ώρα ο Πέτρος Παππάς έχει εξασφαλίσει το «ναι» του Τάκη Κανελλόπουλου.
Σημειώνεται, πάντως, πως η συνάντηση των μελών της ομάδας του 2004 είναι μόνο το πρώτο βήμα, καθώς δεν θα έχει καμία αξία αν δεν συμφωνήσουν στο πώς θα καλυφθεί η «μαύρη τρύπα».
Δημητρέλος: «Μόνο ο Παππάς έχει δείξει ότι θέλει να βοηθήσει»
Ο Ανδρέας Δημητρέλος έμεινε ικανοποιημένος από τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της UEFA για το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο απαιτούνται χρήματα και όπως δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ», μόνο ο Πέτρος Παππάς έχει δείξει διάθεση να βοηθήσει οικονομικά.
«Το κλίμα στην Ελβετία ήταν θετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνουν άμεσα κάποια πράγματα. Το ικανοποιητικό είναι πως η UEFA μάς διεμήνυσε πως δεν θέλει να μας αποκλείσει από την Ευρώπη και πως είναι στο δικό μας χέρι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας και να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Μιλάμε για περίπου 6 εκατ. ευρώ μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
Αυτή τη στιγμή μόνο ο Πέτρος Παππάς έχει δείξει ότι θέλει να βοηθήσει. Μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Περιμένω από τους άλλους μετόχους να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους. Πρέπει να τοποθετηθεί και ο Νίκος Νοτιάς μέσα στην εβδομάδα, γιατί ο χρόνος κυλά εναντίον μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






