Η νέα ήττα, αυτή την φορά από τον Λεβαδειακό, έχει φέρει πολλά προβλήματα στην ομάδα του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες υποδέχονται την Κυριακή την ομάδα της Βοιωτίας στην έδρα τους και ο Τάκης Λεμονής καλείται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξει αρκετά.
Στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Λιβαδειάς ο προπονητής της ομάδας έκανε λόγο για πρόβλημα που δεν είναι μόνο ψυχολογίας. Στο Αγρίνιο, ο κόσμος έχει απογοητευτεί πάρα πολύ, ενώ κάποιοι βρέθηκαν αργά το βράδυ στο προπονητικό της ομάδας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στους ποδοσφαιριστές.
Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν τους ποδοσφαιριστές για αδιαφορία στα τελευταία παιχνίδια και μάλιστα παίκτες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο παρελθόν στο σύλλογο. Ο Τάκης Λεμονής αναζητεί λύσεις προκειμένου να παρουσιάσει μια καλύτερη εικόνα η ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής αφού τα περιθώρια στενεύουν.
Την Τετάρτη οι παίκτες που έπαιξαν στη Λιβαδειά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Εκτός ήταν ο Βιντάλ, ο οποίος έκανε θεραπεία, όπως και οι Εντζεγκουέλε και Ονουάτσι. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στις 15:00.
Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






