Stoiximan Super League

Δηλώθηκαν Μπάμποβιτς και Παπαδόπουλος

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Ολυμπιακού στο φετινό Europa League θα έχουν οι δύο τερματοφύλακες οι Ιβάν Μπάμποβιτς και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι δηλώθηκαν την Παρασκευή (17/2) στην UEFA. Ο πρώτος θα αγωνίζεται με τον αριθμό «76» στη φανέλα του, ενώ ο δεύτερος με το «75».

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Ολυμπιακού στο φετινό Europa League θα έχουν οι δύο τερματοφύλακες οι Ιβάν Μπάμποβιτς και Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι δηλώθηκαν την Παρασκευή (17/2) στην UEFA.

Ο πρώτος θα αγωνίζεται με τον αριθμό «76» στη φανέλα του, ενώ ο δεύτερος με το «75».

Εάν υπάρχει ανάγκη για εκπρόθεσμη συμπληρωματική δήλωση παικτών στην UEFA, ο κανονισμός προβλέπει πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι κάτω των 21 ετών. Εφόσον οι Μπάμποβιτς και Παπαδόπουλος δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα το 21ο έτος της ηλικίας τους, ο Ολυμπιακός τους συμπεριέλαβε στη νέα λίστα που δήλωσε στη διοργανώτρια αρχή του Europa League.

Στο μεταξύ, Νταβίντ Φουστέρ και Ρόι Κάρολ θα επισκεφτούν το Σάββατο (18/2) στις 16:30 το RED STORE στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x