Stoiximan Super League

Την Κυριακή το ΑΕΚ-ΟΦΗ!

Αν δεν το… δούμε δεν πρόκειται να το πιστέψουμε, αλλά τελοσπάντων! Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ που αναβλήθηκε δύο φορές το Σ/Κ για λόγους ασφαλείας (κατόπιν της αδυναμίας της «Ένωσης» να σφραγίσει εισιτήρια) ανακοινώθηκε τελικά από τη Σούπερ Λίγκα ότι θα γίνει την Κυριακή. Μ’ αυτή την εξέλιξη, διαλύεται και η φημολογία ότι δεν επρόκειτο να ισχύσει τελικά η αναστολή που έχει αποφασίσει η διοργανώτρια για την επόμενη αγωνιστική.

Αν δεν το… δούμε δεν πρόκειται να το πιστέψουμε, αλλά τελοσπάντων!

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ που αναβλήθηκε δύο φορές το Σ/Κ για λόγους ασφαλείας (κατόπιν της αδυναμίας της «Ένωσης» να σφραγίσει εισιτήρια) ανακοινώθηκε τελικά από τη Σούπερ Λίγκα ότι θα γίνει την Κυριακή.

Μ’ αυτή την εξέλιξη, διαλύεται και η φημολογία ότι δεν επρόκειτο να ισχύσει τελικά η αναστολή που έχει αποφασίσει η διοργανώτρια για την επόμενη αγωνιστική.

Κι αυτό διότι αν υπήρχε τέτοια σκέψη ή πιθανότητα, συμπεραίνεται εύλογα πως δεν θα οριζόταν εξ αναβολής ματς μέσα στο προσεχές Σ/Κ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει

«Ανακοινώνεται ότι λόγω της αναβολής από τη ΓΓΑ για λόγους Δημόσιας Τάξης του αγώνα ΑΕΚ-ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος της Super League αλλά και των συμβατικών και κανονιστικών υποχρεώσεων προς τους εταίρους της Super League, ο συγκεκριμένος αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x