Stoiximan Super League

Μοιράζει εισιτήρια ο Καζίμ!

Έξι εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν σε τρεις τυχερούς followers του θα δώσει ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρτς, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα κάνει μία ερώτηση στις επτά το απόγευμα και με αυτό τον τρόπο θα δώσει έξι εισιτήρια αξίας πενήντα ευρώ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έξι εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν σε τρεις τυχερούς followers του θα δώσει ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρτς, μέσω της επίσημης σελίδας του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού θα κάνει μία ερώτηση στις επτά το απόγευμα και με αυτό τον τρόπο θα δώσει έξι εισιτήρια αξίας πενήντα ευρώ.

«Γεια σας, φίλοι μου συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτή τη σελίδα και έξι εισιτήρια θα καταλήξουν σε τρεις τυχερούς! Η ερώτηση θα γίνει στις 19:00», έγραψε ο διεθνής άσος.

Δείτε το tweet του Καζίμ







Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x