Stoiximan Super League

Φωνή λαού!

Περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται από το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Τιτάν» που ανήκει στον Τάκη Κανελλόπουλο, και διαμαρτύρονται ειρηνικά για τη στάση των μετόχων της ΠΑΕ. «Τέρμα τα "θα", βάλτε τώρα τα λεφτά», «Το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας» και «Αν η ΑΕΚ διαλυθεί, θα τρομάξει όλη η Γη» αναφέρουν τα πανό. Πρόθεση των οπαδών να στείλουν ανάλογα «μηνύματα» και στους υπόλοιπους μετόχους.

Περίπου 200 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται από το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Τιτάν» που ανήκει στον Τάκη Κανελλόπουλο, και διαμαρτύρονται ειρηνικά για τη στάση των μετόχων της ΠΑΕ.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σηκώσει πανό, στα οποία στέλνουν σαφές μήνυμα εν όψει του κίνδυνου τιμωρίας από την UEFA.

«Τέρμα τα "θα", βάλτε τώρα τα λεφτά», αναφέρεται σε ένα από αυτά. «Το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας» και «Αν η ΑΕΚ διαλυθεί, θα τρομάξει όλη η Γη», γράφουν άλλα δύο πανό με… προειδοποιητικό χαρακτήρα απέναντι στους μετόχους.

Το «παρών» δίνουν τόσο ο ηγέτης της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος, όσο και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ενώ έκλεισαν την είσοδο των γραφείων που βρίσκονται στην οδό Χαλκίδος 52 στα Πατήσια. Πρόθεση των οπαδών της ΑΕΚ είναι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με αποδέκτες και άλλους μετόχους φτάνοντας μέχρι και τις ΗΠΑ, όπου έχει επιχειρηματική έδρα ο Νίκος Νοτιάς!

Ο Τάκης Κανελλόπουλος, από την πλευρά του, δεν ήταν παρών στα γραφεία, ωστόσο ενημέρωσε τους οπαδούς (σε επικοινωνία που είχαν μαζί του) πως θα φτάσει εκεί στις 19:00 προκειμένου να συνομιλήσει με αντιπροσωπεία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x