Stoiximan Super League

«Πείτε ποιος και πόσα πρέπει να βάλει στην ΑΕΚ»!

Ονομαστικό καταμερισμό ευθυνών για τη σωτηρία της ΑΕΚ ζητάει η Ερασιτεχνική. Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο υπενθυμίζει τον έλεγχο των ορκωτών που συμφωνήθηκε μεταξύ των μετόχων και καλεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, ν’ αποκαλύψει στον κόσμο της ομάδας πόσα χρήματα -βάσει των αποτελεσμάτων- πρέπει να βάλει ο καθένας στην ΠΑΕ.

Ονομαστικό καταμερισμό ευθυνών για τη σωτηρία της ΑΕΚ ζητάει η Ερασιτεχνική.

Σε ανακοίνωσή του, το σωματείο υπενθυμίζει τον έλεγχο των ορκωτών που συμφωνήθηκε μεταξύ των μετόχων και καλεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημητρέλο, ν’ αποκαλύψει στον κόσμο της ομάδας πόσα χρήματα -βάσει των αποτελεσμάτων- πρέπει να βάλει ο καθένας στην ΠΑΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής

«Στην Μεγάλη Βρετάνια οι μέτοχοι που παρευρέθησαν, δεσμεύτηκαν ότι εντός 3-4 ημερών θα διεξάγουν έλεγχο με ορκωτό λογιστή που θα δείξει πόσα χρήματα αναλογούν στον καθένα από αυτούς για τη σωτηρία της Α.Ε.Κ.

Καλούμε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Α.Ε.Κ, κ. Δημητρέλο, να ανακοινώσει μέχρι και σήμερα το βράδυ τα ακριβή ποσά ανά μέτοχο που έδειξε ο έλεγχος που έγινε στην ΠΑΕ. Πρέπει ο κόσμος της Α.Ε.Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γνωρίζει με ονόματα και αριθμούς ΠΟΙΟΣ και ΠΟΣΑ χρήματα πρέπει να βάλει.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x