Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός έχει το “πάνω χέρι”»

Φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Europa League έχρισε τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πέτρος Ξανθόπουλος. Ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να σταθούν στη νίκη (1-0) του πρώτου αγώνα στη Μόσχα, καθώς θεωρεί επικίνδυνη τη ρωσική ομάδα.

Φαβορί για την πρόκριση στους «16» του Europa League έχρισε τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να σταθούν στη νίκη (1-0) του πρώτου αγώνα στη Μόσχα, καθώς θεωρεί επικίνδυνη τη ρωσική ομάδα.

Απόσπασμα από όσα είπε ο Πέτρος Ξανθόπουλος στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν: «Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν προκαθορίζει την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός έχει το αβαντάζ αλλά πρέπει να το διαχειριστεί σωστά. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Η Ρούμπιν είναι μία ομάδα “σφιχτή” με τα συν και τα πλην της. Θέλει προσοχή. Δεν μπορεί, ο Ολυμπιακός να σταθεί στο 1-0 του πρώτου ματς».

Για το πώς περιμένει να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός: «Θα θέλει να πρεσάρει ψηλά και να κάνει ένα γρήγορο γκολ. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να επαναπαυτεί στο 1-0 του πρώτου αγώνα».

Για το αν υπάρχουν παίκτες-κλειδιά: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν παίκτες κλειδιά. Αλλά μπορεί σε κάποιο παιχνίδι να βγει κάποιος άλλος, από τους αναμενόμενους. Τζεμπούρ, Μιραλάς και Ιμπαγάσα είναι μία δυνατή τριάδα για τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Η συνολική παρουσία καθορίζει τα αποτελέσματα».

Για τον αν ελλοχεύουν κίνδυνοι για τον Ολυμπιακό κόντρα στη ρωσική ομάδα: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει ο κίνδυνος, καθώς και οι αντίπαλοι παίζουν και έχουν τους στόχους τους. Πλέον, οι δύο ομάδες γνωρίζονται, ξέρουν τα συν και τα πλην του καθενός. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει αυτό που ξέρει και να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ό,τι προκύψει».

Για τον Ρόι Κάρολ: «Ο Κάρολ έκανε το ιδανικό ξεκίνημα, που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής σε μία ομάδα. Όμως, περά από όλα αυτά είναι ένας ώριμος τερματοφύλακας με αρκετές παραστάσεις, που μετρούν. Πιστεύω πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι και θα μπει να βοηθήσει».

Για το αν μπορεί να προβλέψει το σκορ του αγώνα με τη Ρούμπιν: «Όπως λέω πάντα, προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο. Όμως, αν οι δύο ομάδες παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, τότε ο Ολυμπιακός θα έχει το “πάνω χέρι”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x