Stoiximan Super League

«Γιάννη, έλα να τα βρούμε»

Πρόσκληση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη απηύθυναν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, ώστε την τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση να μπουν σε πρώτη φάση τα 8 εκατ. ευρώ και η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τους άλλους μετόχους της «πράσινης» ΠΑΕ και να βρεθεί από κοινού μία λύση.

Πρόσκληση στον Γιάννη Βαρδινογιάννη απηύθυναν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού, ώστε την τελευταία στιγμή να βρεθεί λύση να μπουν σε πρώτη φάση τα 8 εκατ. ευρώ και η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή με τους άλλους μετόχους της «πράσινης» ΠΑΕ και να βρεθεί από κοινού μία λύση για την επόμενη μέρα, με την οικονομική συνεισφορά όλων αλλά και επώνυμων οπαδών του «τριφυλλιού».

Μεταξύ των επαφών που έχουν οι δύο επιχειρηματίες υπάρχουν και εκείνες με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, στον οποίο έχουν στείλει το εξής μήνυμα: «Σε αυτή τη Γ.Σ. που θα γίνει στις 9 Μαρτίου πρέπει να είμαστε όλοι αυτοπροσώπως εκεί. Χωρίς δικηγόρους, αλλά εμείς οι ίδιοι. Ελα και εσύ να τα πούμε και να μιλήσουμε εκτός από την τιμή της μετοχής, που πρέπει να πάει στο 0,33 ευρώ, και για τη ΓΗΠΕΛ. Θέλουμε ξεκάθαρες απαντήσεις».

Ο κ. Βγενόπουλος και οι άλλοι μέτοχοι θέλουν ο Τζίγγερ να πάει στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και να απαντήσει στα ερωτήματα που θα τεθούν για την ΓΗΠΕΛ, στο πλαίσιο της συζήτησης που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην ερώτηση του δήμου αν η ΠΑΕ θα προχωρήσει με τον Βοτανικό ή όχι.

Από την πλευρά του, ο Βαρδινογιάννης παρουσιάζεται μέχρι στιγμής αρνητικός και στην πρόταση συνάντηση που είχε με τον Αδαμάντιο Πολέμη του είχε πει: «Δεν ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό. Κάντε ό,τι θέλετε».

Πάντως, ο Βγενόπουλος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το θέμα της ΓΗΠΕΛ με επίσημα έγγραφα και να μη μείνει στα λόγια. «Υπόγραψε ότι αναλαμβάνεις όλες τις υποχρεώσεις του γηπέδου και προχωράμε. Τελειώσαμε», είναι το μήνυμα του MR MIG στον Τζίγγερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x