Stoiximan Super League

Δεν φτάνουν…

Η ΑΕΚ βάζει στα ταμεία της κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ από την πώληση του Κώστα Μανωλά και το ποσό που θα εκταμιευτεί -αν δεν βρεθούν εγγυήσεις και για το υπόλοιπο από το δάνειο που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης από τον Τούρκι Αλ Σουντάιρι. Είναι σαφές πως τα χρήματα δεν αρκούν για να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και απαιτούνται επιπλέον 6 εκατ. ευρώ, χρήματα που καλούνται να βάλουν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004 μέσα στο μήνα.

Η ΑΕΚ βάζει στα ταμεία της κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ από την πώληση του Κώστα Μανωλά και το ποσό που θα εκταμιευτεί -αν δεν βρεθούν εγγυήσεις και για το υπόλοιπο από το δάνειο που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαΐδης από τον Τούρκι Αλ Σουντάιρι.

Είναι σαφές πως τα χρήματα δεν αρκούν για να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και απαιτούνται επιπλέον 6 εκατ. ευρώ, χρήματα που καλούνται να βάλουν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004 μέσα στο μήνα και σίγουρα αρκετά νωρίτερα από την τελευταία μέρα του προκειμένου να γίνουν οι απαιτούμενοι διακανονισμοί με τους πιστωτές.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να… εντοπίσει τον Νίκο Νοτιά για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, από την «ασφάλεια» της Νέας Υόρκης εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ πλέον δεν έχει άμεση επαφή μαζί του ούτε ο Πέτρος Παππάς. Η πρόθεση της διοίκησης να παραιτηθεί στη γενική συνέλευση της 7ης Μαρτίου δεν φαίνεται να συγκίνησε τον Χιώτη εφοπλιστή, τον οποίο είναι προφανές πως περιμένουν όλοι οι πρώην συνεργάτες του για να βάλουν κι εκείνοι χρήματα.

Σήμερα τα τυπικά για Μανωλά

Μέσα στη μέρα θα ολοκληρωθεί η πώληση του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ. Η μεταγραφή δεν χαλάει και η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της 500.000 ευρώ, ενώ θα γλιτώσει και 35.000 ευρώ που χρωστούσε στον νεαρό αμυντικό. Ο Θρασύβουλος θα εισπράξει 120.000 ευρώ και οι μάνατζερ που μεσολάβησαν 80.000 ευρώ, με το συνολικό κόστος της αποζημίωσης να φτάνει τις 700.000 ευρώ για τους Ουκρανούς.

Κοντοές για στόπερ

Η πώληση του Κώστα Μανωλά άφησε την ΑΕΚ με τον 36χρονο Δέλλα, τον 19χρονο Μπουγαΐδη και τον εκτός πλάνων Χέλγκασον στη θέση του κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος της σεζόν, μην έχοντας τη δυνατότητα να προωθήσει κάποιον αμυντικό από τις ακαδημίες της ελλείψει φορολογικής ενημερότητας. Για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Νίκος Κωστένογλου προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Γιάννη Κοντοέ ως παρτενέρ του Δέλλα.

Ο Αραμπατζής θα είναι στο τέρμα, Γεωργέας θα παίξει δεξί μπακ, ο Καράμπελας αριστερό, Μάκος και Βάργκας θα είναι στο κέντρο με τον τρίτο της… παρέας να αναζητείται (Καφές, Ρίκκα, Λαγός και Γκερέιρο υποψήφιοι), ενώ δύσκολα θα αλλάξει η τριάδα Λεονάρντο, Σιαλμά και Λυμπερόπουλου στην επίθεση. Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι Καφές-Κάρλος, αλλά ειδικά για τον τελευταίο είναι αμφίβολο αν θα μπει έστω στην αποστολή επειδή έχασε πολλές προπονήσεις.

Και «εμφύλιος»

ΑΕΚ χωρίς εσωτερικές διαμάχες δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ο οικονομικός διευθυντής, Βασίλης Πουλάκος, απάντησε στις αιχμές του Χάρη Οικονομόπουλου για τα οικονομικά στοιχεία που του έδωσε και βάσει των οποίων αποδείχτηκε αδύνατο να εγγυηθεί η ΠΑΕ για ολόκληρο το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα. Το στέλεχος της ΠΑΕ αρνείται να αποχωρήσει από τη θέση του και ανοίγει βεντέτα με το νέο αντιπρόεδρο.

«Ο αντιπρόεδρος που εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της Πέμπτης εν τη απουσία του, επειδή προφανώς είχε κανονίσει κάτι για το τριήμερο και απουσίαζε και από το ΔΣ παρ' ότι συζητήθηκαν σοβαρά θέματα, αν θέλει την αντικατάστασή μου, οφείλει να το ζητήσει ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, προκειμένου να... κουβαλήσει τις συνέπειες των πράξεών του. Αυτό που έχω να δηλώσω στον κύριο Οικονομόπουλο είναι μολών λαβέ. Θα έχουμε να πούμε πολλά τις προσεχείς μέρες», δήλωσε στη SportDay.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x