Stoiximan Super League

Συνεχίζει το κυνηγητό

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΟΦΗ (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες θέλουν να μπουν με το… δεξί στον Μάρτιο, στον οποίο θα κριθούν εν πολλοίς οι στόχοι της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι αποτελεί μονόδρομο η νίκη επί των Κρητικών, ώστε να μην έχουν απώλειες και να συνεχίσουν να βρίσκονται στο κυνήγι του Παναθηναϊκού.

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΟΦΗ (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real-time από το sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν να μπουν με το… δεξί στον Μάρτιο, στον οποίο θα κριθούν εν πολλοίς οι στόχοι της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι αποτελεί μονόδρομο η νίκη επί των Κρητικών, ώστε να μην έχουν απώλειες και να συνεχίσουν να βρίσκονται στο κυνήγι του Παναθηναϊκού.

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα από εδώ και πέρα και πρέπει να νικήσουμε. Είναι ο μόνος δρόμος που έχουμε», είπε σε γενικές γραμμές ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες και συνέχισε: «Ο ΟΦΗ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Παίζει πάρα πολύ αμυντικά και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την άμυνά τους. Έχουμε τους παίκτες να τα καταφέρουμε».

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μαρκάνο. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μακούν (ή Μανιάτης), Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Αμπντούν, δεξί ο Καζίμ (ή Φουστέρ) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Μοντέστο, Παπάζογλου, Χολέμπας και Ντιόγο. Εκτός έμειναν οι Φέισα, Μόνχε, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης και Κάρολ, οι οποίοι θα προπονηθούν στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Παράδοση με ΟΦΗ στην Κρήτη

Μόλις μία περισσότερη νίκη έχει ο Ολυμπιακός στην έδρα του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν νικήσει έντεκα φορές και έχουν χάσει δέκα φορές από τους Κρητικούς, ενώ δεκαπέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια οι δύο ομάδες κόλλησαν στο «μηδέν».

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

27/09/2008 ΟΦΗ- Ολυμπιακός 0-0
20/01/2008 ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1
17/09/2006 ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-2
23/10/2005 ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-0
20/03/2005 ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-1

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x