Stoiximan Super League

Λίνο: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Απολύτως δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) ο Λίνο. Ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως όταν εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι συγκεντρωμένοι τότε μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Απολύτως δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) ο Λίνο.

Ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως όταν εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι συγκεντρωμένοι τότε μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά. Είχε πολύ καλούς παίκτες μπροστά και δυσκολευτήκαμε να τους μαρκάρουμε. Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παίρνουμε τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ (όπως και κόντρα στην ΑΕΚ)», δήλωσε αρχικά ο Λίνο.

Αναφορικά με τις νίκες στο ΟΑΚΑ κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: «Αν όλοι οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα εκτός έδρας. Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν συγκεντρωμένοι, κερδίσαμε και είμαστε χαρούμενοι».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Είμαστε λυπημένοι για τον αποκλεισμό από το Europa League. Με τον Άρη παίξαμε καλά και χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Ο προπονητής μας είπε σήμερα να είμαστε συγκεντρωμένοι, το κάναμε και κερδίσαμε».

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση: «Όταν κάποιος παίκτης βάζει γκολ νιώθω καλύτερα γιατί βοηθάω την ομάδα. Όλοι είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι. Με το γκολ που έβαλα και την ασίστ που έκανα, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x