Stoiximan Super League

Μέγιερι: «Θέλω Ολυμπιακό»!

Ο Μπάλαζ Μέγιερι κλείνει τα αυτιά στις… σειρήνες του εξωτερικού και τονίζει ότι επιθυμία είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό!

Ο Μπάλαζ Μέγιερι κλείνει τα αυτιά στις… σειρήνες του εξωτερικού και τονίζει ότι επιθυμία είναι να παραμείνει στον Ολυμπιακό!

Με δηλώσεις του στην Ουγγαρία, ο νεαρός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο εντυπωσιακό σερί των οκτώ αγώνων που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους, το όνειρό του να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ έσπευσε να ρίξει τους τόνους, όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον γερμανικών και αγγλικών ομάδων για την απόκτησή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην πατρίδα του:

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μάζεψες τη μπάλα από τα δίχτυα σου;

«Εάν θυμάμαι καλά, έχουμε να δεχτούμε γκολ από την αναμέτρηση με την Ξάνθη, στην οποία δυστυχώς χάσαμε 1-0. Αυτό το ματς ήταν πάνω από ένα μήνα πριν. Από τότε παίξαμε αρκετά παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά δεν έχουμε δεχτεί άλλο γκολ»!

Πραγματικά εντυπωσιακό σερί. Με αφορμή αυτό, τολμώ να ρωτήσω εάν περίμενες κάτι πριν λίγες μέρες…

«Κατάλαβα τι εννοείς. Το έχω πει πολλές φορές και ποτέ δεν το αρνήθηκα ότι το όνειρό μου είναι να παίξω στην εθνική. Φυσικά πέρασε από το μυαλό μου το παιχνίδι με τους Βούλγαρους (φιλικό πριν λίγες μέρες) ότι μπορεί να με καλούσαν στην αποστολή, αλλά δεν νιώθω απογοήτευση. Ξέρω ότι θα έρθει η στιγμή μου. Πρέπει να συνεχίζω να αποδεικνύω πράγματα κάθε εβδομάδα για να μπω στο μυαλό του προπονητή».

Σε παρακολουθούν οι Άγγλοι και οι Γερμανοί. Είναι αλήθεια ότι θα πάρεις μεταγραφή το καλοκαίρι;

Μην προτρέχετε. Τα ελληνικά Μέσα γράφουν ότι δύο γερμανικές ομάδες με παρακολουθούν. Επιπλέον, άκουσα κάποια πράγματα για την Αγγλία, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Νιώθω πολύ καλά στην Αθήνα και θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν ο Ολυμπιακός μου ζητούσε να ανανεώσω το συμβόλαιό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x