Stoiximan Super League

«Όλοι οι Ενωσίτες στο γήπεδο»!

Να σταθούν ξανά δυναμικά στο πλευρό της ΑΕΚ γεμίζοντας το γήπεδο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καλεί τους φίλους της «Ένωσης», ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος. Αφού επισημαίνει την γενναία μείωση των εισιτηρίων, με γενική είσοδο των 10 ευρώ, υπενθυμίζει ότι «ο κόσμος έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν ότι είναι η μεγαλύτερη δύναμή της».

Να σταθούν ξανά δυναμικά στο πλευρό της ΑΕΚ γεμίζοντας το γήπεδο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καλεί τους φίλους της «Ένωσης», ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος.

Αφού επισημαίνει την γενναία μείωση των εισιτηρίων, με γενική είσοδο των 10 ευρώ, υπενθυμίζει ότι «ο κόσμος έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν ότι είναι η μεγαλύτερη δύναμή της».


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διανύουμε ίσως τη δυσκολότερη περίοδο της ιστορίας μας. Ξεπεράσαμε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τα εισιτήρια και παράλληλα πετύχαμε νέα ρύθμιση των οφειλών μας προς την Εφορία.

Πήραμε την απόφαση και μειώσαμε τις τιμές τους για το ντέρμπυ της Κυριακής με γενική είσοδο 10 ευρώ, προκειμένου να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους φιλάθλους μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Καλώ όλους τους Ενωσίτες να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας.

Η μαζική παρουσία τους έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, ιδιαίτερα αυτή την πολύ κρίσιμη για το σύλλογο εποχή. Ο κόσμος της ΑΕΚ, ενωμένος, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές και στο παρελθόν, είναι η μεγαλύτερη δύναμή της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x