Stoiximan Super League

Πράσινο φως!

Σημαντικές εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο μετά από πολύ καιρό περιελάμβανε η σημερινή ημέρα, στην Γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η κοινή γραμμή των Βγενόπουλου-Πολέμη, αλλά και των νέων μετόχων που θα τους πλαισιώσουν, αναμένεται να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 4-5 εκατ. ευρώ και θα δώσει λύση στο πρόβλημα με τα οικονομικά του συλλόγου.

Σημαντικές εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο μετά από πολύ καιρό περιελάμβανε η σημερινή ημέρα, στην Γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η κοινή γραμμή των Βγενόπουλου-Πολέμη, αλλά και των νέων μετόχων που θα τους πλαισιώσουν, αναμένεται να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 4-5 εκατ. ευρώ και θα δώσει λύση στο πρόβλημα με τα οικονομικά του συλλόγου.

Ποιοι τα βάζουν

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση του μετοχικού Κεφαλαίου έχει ο Ανδρέας Βγενόπουλος, που θα βάλει το ποσοστό του, που είναι περίπου 1.700 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, όπως αναγνώρισε ο "mr MIG" περισσότερη προεργασία και επαφές για νέους επενδυτές έκανε ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος θα βάλει 1 εκατ. ευρώ αντί των 260 χιλιάδων, που του αντιστοιχούν. Από κει πέρα τα νούμερα είναι «ανοιχτά» και ακούγεται έντονα το όνομα του Γιάννη Αλαφούζου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι προτίθεται να βάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Όπως και να έχει το ζήτημα, το ποσό που θα συγκεντρωθεί εκτιμάται ότι θα είναι στα 4 έως 5 εκατ. Πλέον και ο απλός κόσμος του τριφυλλιού μπορεί να αποκτήσει μετοχές, 300 στο σύνολο, αντί 99 ευρώ.

Σε πρώτη φάση…ξεμπερδεύει

Όπως είναι γνωστό, το «χοντρό» πρόβλημα και το «καμπανάκι» της UEFA αφορούσαν τις περσινές οφειλές σε παίκτες που άγγιζαν τα 2,5 εκατ. Αυτά είναι τα πρώτα που θα δοθούν. Ταυτόχρονα, θα πληρωθούν οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας κάποια από αυτά που τους οφείλονται και για τα υπόλοιπα θα τους γίνει διακανονισμός. Έτσι, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βλέποντας την τακτοποίηση και την συνέπεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε όσα δεσμεύτηκε πριν λίγο καιρό το τριφύλλι, απλά θα παρακολουθεί αν θα υπάρχει συνέπεια τους επόμενους μήνες και θα βγάλει από το στόχαστρο τους πράσινους.

Πολλαπλά κέρδη

Σαφώς και η συγκεκριμένη λύση δεν είναι οριστική και θα πρέπει μέχρι το καλοκαίρι να λυθεί το ζήτημα της ΓΗΠΕΛ και να αλλάξει χέρια η ομάδα. Όμως τα κέρδη είναι πολλαπλά, καθώς φάνηκε σήμερα ότι και μέτοχοι που ενδιαφέρονται για την σωτηρία της ομάδας υπάρχουν, αλλά και άλλοι ισχυροί οικονομικά φίλοι του τριφυλλιού. Στις μέρες μας δεν είναι και λίγο…Επίσης, όσο φιλότιμοι και να είναι οι παίκτες, οι πληρωμές και η κινητικότητα στην διοίκηση, θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική ένεση, ενόψει των ντέρμπι που θα κρίνουν τον τίτλο.

Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x