Stoiximan Super League

Δεν θα λείπει κανείς στην ΑΕΚ!

Με την ελπίδα το ίδιο να ισχύσει και στην εξέδρα, η ΑΕΚ πάει χωρίς την παραμικρή απουσία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό! Η πανστρατιά που επιχειρείται ενόψει ντέρμπι θα ισχύσει και στο αγωνιστικό κομμάτι για την «Ένωση», με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει -για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό- ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Τα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΚ.

Με την ελπίδα το ίδιο να ισχύσει και στην εξέδρα, η ΑΕΚ πάει χωρίς την παραμικρή απουσία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Η πανστρατιά που επιχειρείται ενόψει ντέρμπι θα ισχύσει και στο αγωνιστικό κομμάτι για την «Ένωση», με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει -για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό- ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Από την Πέμπτη ακόμα (όταν οι Σιαλμάς και Καφές ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς) διαφαινόταν η… πιθανότητα να πάει η ΑΕΚ -μετά από μήνες- πλήρης σε ένα παιχνίδι. Η πιθανότητα, λοιπόν, έγινε πραγματικότητα το Σάββατο, αφού και η τελευταία προπόνηση κύλησε χωρίς προβλήματα για τον Νίκο Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», λοιπόν, είδε όλους τους παίκτες του (εκτός του Γκούντγιονσεν που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) να γυμνάζονται κανονικότατα και να τίθενται στη διάθεσή του για το ντέρμπι. Μπορεί, έτσι, να διαμορφώσει με την ησυχία του το 4-3-3, το οποίο (σύμφωνα με όσα έδειξε σε ασκήσεις τακτικής το Σάββατο) θα παραταχθεί ως εξής στο ΟΑΚΑ:

Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής (παρά το ντεφορμάρισμά του ο Κωστένογλου τον εμπιστεύεται περισσότερο) και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Κοντοές (η καλή του απόδοση ως στόπερ απέναντι στον Άρη του δίνει προβάδισμα έναντι του Μανωλά), Δέλλας και Γεωργέας. Στα χαφ θα είναι οι Μάκος, Βάργκας και Καφές, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα βρεθούν πιθανότατα οι Λεονάρντο (αριστερά), Σιαλμάς (δεξιά) και Λυμπερόπουλος (κορυφή).

Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εκπλήξεων από τον Κωστένογλου -που θέλησε να εντείνει το κλίμα συσπείρωσης που ήδη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες με την απόφαση να πάρει 22 παίκτες στο ξενοδοχείο. Έτσι, η αποστολή που θα καταλύσει εκεί (και από την οποία θα κοπούν τέσσερις την Κυριακή) αποτελείται από τους εξής:

Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Δέλλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμά, Ρίκκα, Μάκο, Καράμπελα, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Κλωναρίδη και Φούντα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x