Stoiximan Super League

Αμπντούν: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Άλλη μια θετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Τζαμπέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού, που ήταν από τους διακριθέντες στη νίκη () επί του Άρη, επισήμανε ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική, φτάνει να πραγματοποιήσουν εμφάνιση ανάλογη με αυτές των τελευταίων τους παιχνιδιών.

Άλλη μια θετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Τζαμπέλ Αμπντούν.

Ο Αλγερινός άσος του Ολυμπιακού, που ήταν από τους διακριθέντες στη νίκη (3-0) επί του Άρη, επισήμανε ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την επόμενη αγωνιστική, φτάνει να πραγματοποιήσουν εμφάνιση ανάλογη με αυτές των τελευταίων τους παιχνιδιών.

«Σημασία έχει ότι νικήσαμε. Πρώτα έρχεται η ομάδα και μετά τα ατομικά αποτελέσματα», ανέφερε για την απόδοσή του.

«Ήθελα να το χτυπήσω εγώ, αλλά ήταν καθορισμένο να το κάνει ο Χολέμπας και το σεβάστηκα», ξεκαθάρισε για το πέναλτι που κέρδισε.

«Δείχνει ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή άμυνα. Αν το διατηρήσουμε και στα άλλα ματς είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα μας κρατήσει πάρα πολύ κοντά στους στόχους μας», τόνισε για το νικηφόρο σερί 10 αγώνων των «ερυθρόλευκων», χωρίς μάλιστα να έχουν δεχτεί γκολ.

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το επόμενο μας ματς είναι με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και αν παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα», προειδοποίησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x