Stoiximan Super League

Γεμίζει το ΟΑΚΑ…

Παρά την απογοήτευση για το -4, οι φίλοι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ στο κυριακάτικο ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό. Μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα είχαν πουληθεί 23.000 εισιτήρια και εάν συνυπολογιστούν και τα διαρκείας, ήδη, υπάρχουν 35.000 πιασμένες καρέκλες… Εξάλλου, είναι η τελευταία ευκαιρία του «τριφυλλιού» να μπει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου και ο κόσμος του το ξέρει καλά.

Παρά την απογοήτευση για το -4, οι φίλοι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ στο κυριακάτικο ντέρμπι τίτλου με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα είχαν πουληθεί 23.000 εισιτήρια και εάν συνυπολογιστούν και τα διαρκείας, ήδη, υπάρχουν 35.000 πιασμένες καρέκλες…

Εξάλλου, είναι η τελευταία ευκαιρία του «τριφυλλιού» να μπει ξανά στην διεκδίκηση του τίτλου και ο κόσμος του το ξέρει καλά. Από αύριο ο καιρός καλυτερεύει και αυτό θα φτιάξει και την διάθεση όσων θέλουν να πάνε στο γήπεδο, ενώ εάν συνεχιστούν έτσι οι ρυθμοί πώλησης εισιτηρίων, υπολογίζεται πως την Κυριακή στις 19:30, στο Σπύρος Λούης θα βρίσκονται περίπου 60.000 φίλοι των γηπεδούχων.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x