Stoiximan Super League

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Βιτόλο

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (18/3). Από την προπόνηση αποχώρησε ο Βιτόλο- παρότι υπάρχει αισιοδοξία ότι προλαβαίνει τον αγώνα της Κυριακής - ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (18/3). Από την προπόνηση αποχώρησε ο Βιτόλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ανησυχία προκαλεί η αποχώρηση του Βιτόλο από το πρόγραμμα, καθώς γύρισε το πόδι του. Ωστόσο, αναμένεται να βρίσκεται στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Μάλιστα ο Ισπανός μεσοαμυντικός πιθανότατα θα βρίσκεται και στο βασικό σχήμα.

Ο Μπουμσόνγκ έχει πιθανότητες να συμμετάσχει στην αποστολή μετά από περίπου δίμηνη αποχή, ωστόσο η συμμετοχή του στην ενδεκάδα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιόσου Σαριέγκι προπονήθηκε κανονικά μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, διεκδικώντας θέση στο βασικό σχήμα, μαζί με τους Καντέ και Μπιέρσμιρ. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο και μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή. Δεδομένες απουσίες είναι αυτές των Λέτο και Ρούντολφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x