Stoiximan Super League

Το παλεύει ο Δημητρέλος

Επαφή με τους δέκα πρώην και νυν μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιδιώξει να έχει εντός της ημέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να ενημερωθεί ποιοι προτίθενται να δώσουν χρήματα, ώστε η ομάδα να προλάβει τις διορίες που έχει θέσει η UEFA και να μην κινδυνεύσει η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», τόνισε ο κ. Δημητρέλος στη SportDay για τις φήμες περί παραχώρησης του 40% των μετοχών της ΠΑΕ.

Επαφή με τους δέκα πρώην και νυν μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ θα επιδιώξει να έχει εντός της ημέρας ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να ενημερωθεί ποιοι προτίθενται να δώσουν χρήματα, ώστε η ομάδα να προλάβει τις διορίες που έχει θέσει η UEFA και να μην κινδυνεύσει η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι λένε «θα βάλω, αν βάλουν και οι υπόλοιποι». Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό στον κ. Δημητρέλο, ο οποίος βλέπει την άμμο να λιγοστεύει στην κλεψύδρα και να μειώνονται οι ελπίδες για την σωτηρία της ΑΕΚ.

Χθες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είχε υπογράψει προσύμφωνο για την παραχώρηση του 40% των μετοχών του συλλόγου έναντι 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε άμεσα από τη διοίκηση και αυτό έκανε ο Ανδρέας Δημητρέλος στη SportDay: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλωστε και νομικά δεν έχω τη δυνατότητα να δεσμεύσω την ΠΑΕ και τους μετόχους με την υπογραφή μου», ήταν η απάντησή του. Ωστόσο, δεν ήταν το ίδιο κατηγορηματικός απαντώντας στο ερώτημα, αν υπάρχουν επαφές με ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x