Stoiximan Super League

Σηφάκης: «Προτάσεις να έχω…»

Τους τελευταίους του μήνες ως παίκτης του Άρη φαίνεται πως διανύει ο Μιχάλης Σηφάκης. Προτεραιότητα αποτελεί να κλείσει θετικά η χρονιά με τους «κίτρινους», η συμμετοχή στο Euro 2012 κι εν συνεχεία ελπίζει να έχει προτάσεις ώστε να βρεθεί σε ευχάριστο δίλλημα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τους τελευταίους του μήνες ως παίκτης του Άρη φαίνεται πως διανύει ο Μιχάλης Σηφάκης. Προτεραιότητα αποτελεί να κλείσει θετικά η χρονιά με τους «κίτρινους», η συμμετοχή στο Euro 2012 κι εν συνεχεία ελπίζει να έχει προτάσεις ώστε να βρεθεί σε ευχάριστο δίλλημα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κρητικός τερματοφύλακας, μιλώντας στον «Athletic radio» αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα…

-Στο κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα που κόστισε και τις πιθανότητες συμμετοχής στα πλέι οφ: «Δυστυχώς δεν κάναμε καλό ξεκίνημα. Αυτό το πληρώνουμε. Μείναμε πίσω στην αρχή και μετά είναι δύσκολο να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Στα τελευταία παιχνίδια με την έλευση του νέου προπονητή, η ομάδα παίρνει αποτελέσματα.

Έχουμε μόλις μια ήττα από τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς για μας κερδίζουν και οι ομάδες που είναι από πάνω μας. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι τέλους στα παιχνίδια που απομένουν. Πάμε για το απόλυτο στα παιχνίδια αυτά και θα δούμε αν θα προλάβουμε για μια θέση στην πεντάδα».


-Στο πώς βίωσε την φετινή σεζόν δεδομένου ότι είχε και έναν σοβαρό τραυματισμό: «Για μένα η φετινή χρονιά ξεκίνησε καλά. Με την προετοιμασία της ομάδας, με την Εθνική και τη νίκη στο Ισραήλ που ήταν η μισή πρόκριση. Παρόλα αυτά ήρθε το πρόβλημα στο γόνατο. Τώρα είμαι καλά. Νιώθω γερός κι έχω καλή ψυχολογία. Το διάστημα αυτό δούλεψα πολύ και χαίρομαι γιατί ο κόπος μου ανταμείφθηκε. Θέλω να πάρω συμμετοχές στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος για να είμαι με την Εθνική στο Euro 2012».

-Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: «Η Εθνική ομάδα έχει δείξει ότι στα δύσκολα είναι παρούσα. Η ομάδα αυτή έχει καταφέρει να παίρνει βαθμούς και προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις. Το καλοκαίρι ευχή όλων είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Αυτό δεν είναι κλισέ. Το να κάνεις μια αξιοπρεπή παρουσία στα τελικά του EURO δεν είναι μικρό πράγμα. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει τα φόντα να προχωρήσει και να περάσει στην επόμενη φάση».

-Στα προσωπικά του σχέδια (το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του): «Είμαι πολύ καλά και δεν αγχώνομαι. Το καλοκαίρι είχα κάποιες συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού. Τη μια την απέρριψα και την άλλη μετά τον τραυματισμό πήγα πίσω. Το σημαντικό είναι να τελειώσει καλά η χρονιά με τον Άρη και θα δούμε. Εύχομαι το καλοκαίρι να έχω προτάσεις για να επιλέξω. Αυτό που μετράει για μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι υγιής και έτσι θέλω να τελειώσει αυτή η χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x