Stoiximan Super League

Φρεσκάρει τον… άξονα!

Ως μια κατάλληλη ευκαιρία να φρεσκάρει παίκτες, χωρίς να θέλει να υποτιμήσει τον ΟΦΗ, βλέπει τον αυριανό αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός όντας υποχρεωμένος –λόγω των κανονισμών- να χρησιμοποιήσει νεαρούς γηγενείς ποδοσφαιριστές αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με τους Κρητικούς τους Ιμπαγάσα και Μακούν με ξεκάθαρη πρόθεση να φρεσκάρει τον… άξονα.

Ως μια κατάλληλη ευκαιρία να φρεσκάρει παίκτες, χωρίς να υποτιμά τον ΟΦΗ, βλέπει το αυριανό παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός όντας υποχρεωμένος –λόγω των κανονισμών- να χρησιμοποιήσει νεαρούς γηγενείς ποδοσφαιριστές αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με τους Κρητικούς τους Ιμπαγάσα και Μακούν, με ξεκάθαρη πρόθεση να φρεσκάρει τον… άξονα.

Ο Ιμπαγάσα και ο Μακούν αγωνίζονται εναλλάξ στον άξονα στα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός των Ιμπαγάσα και Μακούν ο Βαλβέρδε επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μοντέστο, ο οποίος μπορεί να παίξει και αυτός στην μεσαία γραμμή, αλλά και τον Καζίμ Ρίτσαρντς. Από τις κερκίδες του Καραϊσκάκη θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα και οι Μόνχε, Δασκαλάκης, Παπάζογλου και Μπάμποβιτς.

Αντίθετα, θέση στην αποστολή της ομάδας πήραν οι Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Διαμαντάκος αλλά και ο Φέισα, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί και στην 18άδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που πήρε στην αποστολή ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι: Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Φετφατζίδης, Διαμαντάκος, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μόνχε, Μοδέστο, Καζίμ, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Μακούν, Μπάμποβιτς, Ιμπαγάσα, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x