Stoiximan Super League

Κλέιτον: «Ψάχναμε ένα λόγο για να χαρούμε»

Αιχμές για τους διοικούντες του Παναθηναϊκού άφησε ο Κλέιτον μετά την νίκη της ομάδας του στο Γεντί Κουλέ με (). «Το μόνο που ακούμε είναι άσχημα νέα. Δεν ακούμε κάτι να χαρούμε. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να χαρούμε», είπε ο σκόρερ της αναμέτρησης.

Αιχμές για τους διοικούντες του Παναθηναϊκού άφησε ο Κλέιτον μετά την νίκη της ομάδας του στο Γεντί Κουλέ με (1-0 επί του ΟΦΗ). «Το μόνο που ακούμε είναι άσχημα νέα. Δεν ακούμε κάτι να χαρούμε. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να χαρούμε», είπε ο σκόρερ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κλέίτον στην κάμερα της Nova:

«Είναι σημαντικό που παίξαμε και το ευχαριστηθήκαμε. Παίξαμε καλά και πετύχαμε μια σημαντική νίκη μετά από καιρό. Σήμερα ήταν πολύ καλά. Πιστεύω ότι όπως όλοι οι πανηγυρισμοί ήταν ομαδικοί έτσι και σήμερα. Δεν ήταν μήνυμα σε κανέναν», είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» και συνέχισε αναφερόμενος στη διοικητική κατάσταση του συλλόγου:

«Εμείς έπρεπε να το κάνουμε για εμάς. Το χρωστούσαμε σε εμάς ένα καλό παιχνίδι. Ήρθαμε για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε. Η αντίδραση ήταν μέσα στο γήπεδο. Το μόνο που ακούμε είναι άσχημα νέα. Δεν ακούμε κάτι για να χαρούμε. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να χαρούμε. Πρέπει να το κάνουμε για εμάς. Ελπίδα πάντα πρέπει να υπάρχει. Αυτοί που μπορούν να λύσουν το διοικητικό πρόβλημα πρέπει να το θέλουν και αυτοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x