Stoiximan Super League

Λύμπε: «Ποια πλέι-οφ; Λύση με όραμα για την ΑΕΚ»

Οτιδήποτε άλλο εκτός από συνηθισμένες ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά το της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού. Ο MVP της αναμέτρησης, μιλώντας με τη γνωστή του ευθύτητα, ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα πλέι-οφ, αλλά το να βρεθεί μια λύση για την «Ένωση». Ο Μεσσήνιος επιθετικός πρόσθεσε πως θα ήθελε -έστω και ως φίλαθλος- να ζήσει τις παλιές καλές στιγμές του «Δικέφαλου».

Οτιδήποτε άλλο εκτός από συνηθισμένες ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου μετά το 1-0 της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού.

Ο MVP της αναμέτρησης, μιλώντας με τη γνωστή του ευθύτητα, ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα πλέι-οφ, αλλά το να βρεθεί μια λύση για την «Ένωση».

Ο Μεσσήνιος επιθετικός πρόσθεσε πως θα ήθελε -έστω και ως φίλαθλος- να ζήσει τις παλιές καλές στιγμές του «Δικέφαλου».

Αναφερόμενος στο παιχνίδι και τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είπε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ξεκάθαρη υπεροχή. Σε λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ για να τελειώσουμε το ματς. Στο δεύτερο ο Παναιτωλικός καιγόταν για βαθμούς και βγήκε μπροστά για να πιέσει. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο όταν παίζεις καλά δεν κερδίζεις. Είναι άλλες φορές που δεν αξίζεις πολλά πράγματα, αλλά με ένα γκολ παίρνεις την νίκη».

Στη συνέχεια ο επιθετικός της «Ένωσης» μίλησε για τις διοικητικές εξελίξεις και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα:

«Αύριο έχουμε προπόνηση και πάμε μέρα με την μέρα. Ελπίζω άμεσα να βγούμε από αυτήν την δεινή θέση που βρίσκεται η ομάδα. Να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα πλέι-οφ. Εμένα με απασχολεί να βρει η ΑΕΚ μια λύση και μια λύση που δεν θα είναι προσωρινή. Μια λύση που θα δίνει όραμα στον κόσμο και θέλω κάποια στιγμή έστω και ως φίλαθλος να ζήσω τις παλιές καλές στιγμές. Να γυρίσει η ΑΕΚ στις παλιές εποχές της».

Για το άμεσο μέλλον και τη στάση των ποδοσφαιριστών σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, πρόσθεσε:

«Μας είπαν πως Δευτέρα – Τρίτη θα πάρουμε κάποια χρήματα. Μακάρι και τώρα που μιλάμε να έχει δοθεί μια λύση για την ΑΕΚ. Από το 2008 όλοι οι Έλληνες κάνουμε υπομονή. Έτσι, πρέπει να κάνουμε και εμείς. Θα ήταν άδικο να λέγαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή, θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x