Stoiximan Super League

Δεν θέλουν να δοθεί συνέχεια

«Για πρώτη φορά σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσω όρο στο συμβόλαιό μου για να φύγω άμεσα», δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα και… άναψε νέα φωτιά στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Άμεσα οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τα λεγόμενα του Ρουμάνου τεχνικού και έλεγαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Οι Θεσσαλονικείς δεν ήθελαν να δοθεί συνέχεια σε μία τέτοια υπόθεση και περιμένουν ανάλογη στάση να τηρήσει και ο Μπόλονι.

«Για πρώτη φορά σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσω όρο στο συμβόλαιό μου για να φύγω άμεσα», δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα και άναψε νέα φωτιά στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Άμεσα οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τα λεγόμενα του Ρουμάνου τεχνικού και έλεγαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ο Ζήσης Βρύζας και ο Παντελής Κωνσταντινίδης παραξενεύτηκαν (ίσως και να ενοχλήθηκαν) από τη συγκεκριμένη δήλωση του Μπόλονι, όμως δεν ήθελαν να δοθεί συνέχεια σε ένα τέτοιο θέμα και περιμένουν και εκείνος να τηρήσει ανάλογη στάση.

«Η ομάδα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη στους αγώνες που ακολουθούν», έλεγαν και το χθεσινό ρεπό ήταν ευεργετικό για όλους. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν προέκυψε καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού οι διοικούντες ήθελαν να πέσουν οι τόνοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 59χρονος προπονητής ήταν εκνευρισμένος, επειδή ο δικηγόρος Βασίλης Προβατάς - διαπιστευμένος από τη Λίγκα - τον έβριζε με τον χειρότερο τρόπο στα ρουμάνικα και αυτός ήταν ο λόγος που εξερράγη ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν πάρει χθες ρεπό από τον Μπόλονι. Μάλιστα, από σήμερα θα φανεί αν ο Ίβιτς και ο Έτο θα είναι στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Όσον αφορά τον Κρέσιτς, ανεβάζει ρυθμό και δείχνει να ξεπερνάει τη θλάση β’ βαθμού που είχε στον δικέφαλο, ενώ ο Κατσικάς και ο Νιμανί προπονήθηκαν χθες για να βελτιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x