Stoiximan Super League

Όλο και… ψήνονται στην ΑΕΚ!

Με ενθαρρυντική… πρόοδο συνεχίζεται το «ψηστήρι» της ΠΑΕ ΑΕΚ στους παίκτες που δεν έχουν υπογράψει ακόμα τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα. Από τους πέντε «αντιρρησίες», λοιπόν, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ένας τελικά υπέγραψε (Γκερέιρο), δυο είναι έτοιμοι να το κάνουν (Μπέλεκ, Κοντοές) και αντίθετα με τον Χοσέ Κάρλος -που εμφανίζεται ανένδοτος- το συζητάει ακόμα ο Φαμπιάν Βάργκας.

Με ενθαρρυντική… πρόοδο συνεχίζεται το «ψηστήρι» της ΠΑΕ ΑΕΚ στους παίκτες που δεν έχουν υπογράψει ακόμα τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα.

Από τους πέντε «αντιρρησίες», λοιπόν, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ένας τελικά υπέγραψε (Γκερέιρο), δυο είναι έτοιμοι να το κάνουν (Μπέλεκ, Κοντοές) και αντίθετα με τον Χοσέ Κάρλος -που εμφανίζεται ανένδοτος- το συζητάει ακόμα ο Φαμπιάν Βάργκας.

Εξαρτάται πώς θα αντιμετωπίσει κανείς το «ποτήρι» των παικτών που δεν έχουν δεχθεί ακόμα να υπογράψουν τα (απαραίτητα για την αδειοδότηση της UEFA) έγγραφα.

Μισοάδειο -σκεπτόμενος πως δυο μέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας η ΑΕΚ τρέχει όπως και πέρυσι να εξασφαλίσει την ύστατη ώρα τις υπογραφές; Η μισογεμάτο -σκεπτόμενος πως… τέτοια ώρα, τέτοια λόγια και «πάλι καλά που απ’ τους πέντε, οι τρείς (και ενδεχομένως τέσσερις) στο τέλος θα πειστούν;

Όπως και να το αντιμετωπίσει, τα δεδομένα λένε πως η «Ένωση» μπορεί -έστω και συγκρατημένα- να αισιοδοξεί ότι θα ξεπεράσει κι αυτό το σκόπελο. Διότι το αποτέλεσμα των εντατικών προσπαθειών που συνεχίζουν οι Γκρέταρσον, Μπόβαλης και Δημητριάδης με τους «αντιρρησίες» λέει πως ο Γκερέιρο ήδη υπέγραψε, ενώ το ίδιο πείστηκε να κάνει τελικά και ο Μπέλεκ. Την ίδια ώρα, δε, θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα πειστεί και ο Γιάννης Κοντοές.

Κι ενώ το «ψηστήρι» έχει επικεντρωθεί πλέον στον Φαμπιάν Βάργκας (δεσμεύτηκε ότι θα απαντήσει μέχρι το βράδυ) η… αναποτελεσματικότητά του στην περίπτωση του Χοσέ Κάρλος (που εμφανίζεται ανένδοτος) δεν αναμένεται να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα, καθώς η οφειλή προς το πρόσωπό του δεν ξεπερνά τις 30.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x