Stoiximan Super League

Βάργκας: «Στόχος η πρωτιά στα πλέι-οφ»

Την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ έθεσε ως πρώτο στόχο της ΑΕΚ ο Χουάν Βάργκας, μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει του αυριανού αγώνα στην Κέρκυρα. «Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος και των συμπαικτών μου. Σίγουρα αυτό θέλουμε όλοι μας», τόνισε ο Κολομβιανός χαφ της Ένωσης. «Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία ενόψει πλέι οφ», πρόσθεσε.

Την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ έθεσε ως πρώτο στόχο της ΑΕΚ ο Χουάν Βάργκας, μιλώντας στην κάμερα της Nova ενόψει του αυριανού αγώνα στην Κέρκυρα.

«Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος και των συμπαικτών μου. Σίγουρα αυτό θέλουμε όλοι μας», τόνισε ο Κολομβιανός χαφ της Ένωσης.

«Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία ενόψει πλέι οφ», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Βάργκας στο Novasports

Για το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα

«Σκεφτόμαστε το επόμενο ματς, το έχουμε μελετήσει και το έχουμε δουλέψει. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία ενόψει πλέι οφ».

Για το γεγονός ότι κατά πολλούς φαίνεται η απουσία του στο κέντρο της ΑΕΚ, όταν δεν αγωνίζεται

«Είναι πολύ τιμητικό να θεωρούν κάποιοι ότι φαίνεται η απουσία μου στο γήπεδο. Ανεξάρτητα αυτού όμως όλοι οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ

«Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος και των συμπαικτών μου. Σίγουρα αυτό θέλουμε όλοι μας»

Για το θέμα του διακανονισμού

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όπως λέει και η λέξη είναι κάτι το ιδιωτικό και μένει εκεί ανάμεσα σε δύο πλευρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x