Stoiximan Super League

Κωστένογλου: «Χάσαμε την ευκαιρία»!

Ελαφρώς… σκασμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα (2-2) ο Νίκος Κωστένογλου. Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα του να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των άλλων και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι-οφ. Παρόλα αυτά, εντόπισε και θετικά στοιχεία στην εμφάνιση της ομάδας του, όπως η συμμετοχή νέων παικτών -και ειδικά του Κλωναρίδη.

Ελαφρώς… σκασμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Κέρκυρα (2-2) ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα του να εκμεταλλευτεί τις γκέλες των άλλων και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι-οφ.

Παρόλα αυτά, εντόπισε και θετικά στοιχεία στην εμφάνιση της ομάδας του, όπως η συμμετοχή νέων παικτών -και ειδικά του Κλωναρίδη.

«Χάσαμε την ευκαιρία σήμερα να τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση των πλέι-οφ, σύμφωνα και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 94', αν και είχαμε μέχρι τότε τη νίκη στα χέρια μας. Θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα, όπως πάντα την προσπάθειά μας. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας. Θα ήταν καλύτερο βέβαια για μας να τελειώσει αυτή η υπόθεση, για να κάνουμε έναν καλύτερο προγραμματισμό. Είμαστε υποχρεωμένοι με ψηλά το κεφάλι να συνεχίσουμε», ανέφερε ο Κωστένογλου.

Κι αφού τόνισε ότι «είναι θετικό συμμετείχαν κάποια παιδιά, τα οποία έπαιξαν και με αυταπάρνηση και με υπευθυνότητα», κατέληξε: «Είναι ευχάριστο να δώσουμε εμπιστοσύνη σε κάποια άλλα παιδιά. Θετική, επίσης, ήταν η εικόνα που είχε ο Κλωναρίδης. Είναι ένα νέο παιδί και είναι ευχάριστο για την ΑΕΚ. Σίγουρα δεν μπορεί να είμαι ευχαριστημένος όταν έχουμε τη νίκη στα χέρια μας και τη χάνουμε στο τελευταίο λεπτό. Συνεχίζουμε, όμως, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε και μία καλύτερη εικόνα στα επόμενα ματς. Έχω πάντα απαιτήσεις από την ομάδα και από τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x