Stoiximan Super League

Πήρε το… χαρτί η ΑΕΚ!

Καλώς το και ας άργησε! Μετά από συνεχείς αναβολές, καθυστερήσεις και διαβουλεύσεις και αφού χρειάστηκε να φτάσει στο 90’ του περιθωρίου της UEFA, η ΑΕΚ πήρε το πολυπόθητο χαρτί από την Εφορία. Όπως μετέδωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καραλής, ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε να πάρει το έγγραφο που θα αποδεσμεύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ και να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και πλέον η «Ένωση» θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει την αδειοδότηση.

Καλώς το και ας άργησε!

Μετά από συνεχείς αναβολές, καθυστερήσεις και διαβουλεύσεις και αφού χρειάστηκε να φτάσει στο 90’ του περιθωρίου της UEFA, η ΑΕΚ πήρε το πολυπόθητο χαρτί από την Εφορία.

Όπως μετέδωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Καραλής, ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε να πάρει το έγγραφο που θα αποδεσμεύσει τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ και να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και πλέον η «Ένωση» θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει την αδειοδότηση.

Πρόκειται για μια καθυστερημένη, αλλά ζωτική εξέλιξη για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι αφού βρέθηκε πλέον η λύση με την εφορία και η ΠΑΕ εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα, ανοίγει ο δρόμος για να γίνουν αυτά που πρέπει ώστε να αποφευχθεί η τιμωρία αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει, όμως, οι απαραίτητες ενέργειες να γίνουν… χθες!

Έχοντας πάρει, λοιπόν, το έγγραφο που αποδεσμεύει τον (δεσμευμένο κατά το ήμισυ) τραπεζικό της λογαριασμό, η ΑΕΚ κινεί ήδη τις διαδικασίες για να εκταμιεύσει τα χρήματα από το δάνειο του Αλ Σουντάιρι και να ξεκινήσει τη διευθέτηση των διακανονισμών με πρώην παίκτες, προπονητές και άλλες ομάδες. Όλα αυτά, όμως, θα πρέπει να γίνουν με ταχύτητα σαν αυτή για την οποία δεν… διακρίθηκε μέχρι τώρα η ΠΑΕ.

Όπως διαρρέεται, δε, απ' αυτή, ακόμη και στην περίπτωση που δεν θα προλάβει η ΑΕΚ, θα μπορεί να προχωρήσει σε "plan b", το οποίο θα αφορά προσφυγή της ομάδας στο CAS. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, η ΠΑΕ θα έχει προλάβει να τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις της μέχρι την εκδίκαση και μια πιθανή δικαιωτική απόφαση ίσως μπορέσει να ανατρέψει την τιμωρία από την UEFA.

Όλα αυτά, πάντως, ελπίζεται ότι δεν θα χρειαστούν, εφόσον οι απαραίτητες ενέργειες για την εκταμίευση του δανείου και την κατάθεση παραστατικών πληρωμών στην ΕΠΟ γίνουν μέχρι τις 12 το βράδυ, όταν και εκπνέει η τελευταία (άτυπη) προθεσμία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x