Stoiximan Super League

«Μαγκιά» από τους παίκτες της ΑΕΚ

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, λένε. Και οι παίκτες της ΑΕΚ -θέλοντας και μη- το έχουν συνειδητοποιήσει. Αφού, λοιπόν, οι οικονομικές «σκοτούρες» της ΠΑΕ έχουν αφήσει σε δεύτερο πλάνο φιλανθρωπικές κινήσεις που συνηθίζονται σε τέτοιες περιόδους, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν πάνω τους την κατάσταση. Έτσι, συγκέντρωσαν χρήματα, αγόρασαν 300 λαμπάδες και -μέσω των Γεωργέα και Λαγού- τις μοίρασαν σε παιδάκια στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, λένε.

Και οι παίκτες της ΑΕΚ -θέλοντας και μη- το έχουν συνειδητοποιήσει.

Αφού, λοιπόν, οι οικονομικές «σκοτούρες» της ΠΑΕ έχουν αφήσει σε δεύτερο πλάνο φιλανθρωπικές κινήσεις που συνηθίζονται σε τέτοιες περιόδους, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν πάνω τους την κατάσταση.

Έτσι, συγκέντρωσαν χρήματα, αγόρασαν 300 λαμπάδες και -μέσω των Γεωργέα και Λαγού- τις μοίρασαν σε παιδάκια στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Το οικονομικό χάος στην ΠΑΕ (σε συνδυασμό με μια ακόμα ολιγωρία της προηγούμενης διοίκησης) είχε ως αποτέλεσμα να μη διοργανωθεί τότε κάποια φιλανθρωπική κίνηση από την ΑΕΚ. Πλησιάζοντας, λοιπόν, στο Πάσχα, αποδεικνύεται ότι άγχος για να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο έχουν μόνο εκείνοι που έχουν σεβαστεί περισσότερο την «Ένωση»: Οι παίκτες.

Έτσι, πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν μεταξύ τους χρήματα (συμπεριλαμβανομένου και του προπονητικού τιμ) και να δώσουν μόνοι τους χαρά σε ανθρώπους που ειδικά σε τέτοιες περιόδους το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Αφού αγόρασαν, λοιπόν, 300 λαμπάδες συνολικά, οι Νίκος Γεωργέας, Παναγιώτης Λαγός και Νίκος Κορομηλάς ανέλαβαν να επισκεφθούν το νοσοκομείο Παίδων και να τις μοιράσουν στα παιδιά (μαζί με μπλουζάκια της ΑΕΚ υπογεγραμμένα από όλους τους ποδοσφαιριστές).

Μια κίνηση που αποδείχθηκε πόσο εύκολο είναι να βοηθήσει κανείς όταν πραγματικά το θέλει και έδωσε και στους ίδιους τους Γεωργέα και Λαγό να καταλάβουν τη σημασία της, από τα χαμόγελα των παιδιών και τα «ευχαριστώ» από τα ίδια και τους γονείς τους στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x