Stoiximan Super League

Κάθε μέρα και… πρόβλημα στην ΑΕΚ

Δεν της φτάνουν οι ήδη πολλές απουσίες, η ΑΕΚ βλέπει κάθε μέρα να… προστίθεται και μια επιπλέον. Μετά τον Ρίκκα, λοιπόν (που αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης και έχασε και αυτή της Πέμπτης) και ο Χέλγκασον υπέστη διάστρεμμα στο σημερινό πρόγραμμα και… απειλεί να βάλει το όνομά του στο απουσιολόγιο, δίπλα σε αυτά των Μάκου, Μανωλά, Λυμπερόπουλου και Δέλλα.

Δεν της φτάνουν οι ήδη πολλές απουσίες, η ΑΕΚ βλέπει κάθε μέρα να… προστίθεται και μια επιπλέον.

Μετά τον Ρίκκα, λοιπόν (που αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης και έχασε και αυτή της Πέμπτης) και ο Χέλγκασον υπέστη διάστρεμμα στο σημερινό πρόγραμμα και… απειλεί να βάλει το όνομά του στο απουσιολόγιο, δίπλα σε αυτά των Μάκου, Μανωλά, Λυμπερόπουλου και Δέλλα.

Την ώρα, λοιπόν, που ο «Κολοσσός» ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (και ετοιμάζεται πλέον για τα πλέι-οφ) και ο Μανωλάς είναι τιμωρημένος, η ΑΕΚ κινδυνεύει να πάει την Κυριακή στα Γιάννενα με έναν μόνο κλασικό στόπερ (τον Μπουγαΐδη) και έναν κατά συνθήκη (τον Κοντοέ).

Δεδομένης, δε, της απουσίας του τιμωρημένου Μάκου -κι εφόσον ο Ρίκκα δεν προλάβει όπως φαίνεται να ξεπεράσει τη διάταση στο αριστερό γαστροκνήμιο- πονοκέφαλος θα υπάρχει για τον Κωστένογλου και στα χαφ.

Κατά τ’ άλλα, στην προπόνηση της Πέμπτης δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο… απρόοπτο, με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» (εκτός του διεθνή Εγγλέζου και συμπεριλαμβανομένου του Γκούντγιονσεν που συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς) να προπονούνται κανονικά και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x