Την ευκαιρία να δουλέψει σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είχε ο Λάζλο Μπόλονι που μοιάζει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή στο Περιστέρι.
Πέραν του Έτο που ανεβάζει στροφές και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ, όλοι οι υπόλοιποι γυμνάζονται πλέον κανονικά. Από τις τελευταίες δοκιμές, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παραταχθεί ως εξής:
Με τερματοφύλακα τον Χαλκιά, δεξιά στην άμυνα τον Αποστολόπουλο, αριστερά τον Σταφυλίδη, σέντερ μπακ τους Τσιρίλο-Μαλεζά, αμυντικά χαφ τους Γκαρσία, Λάζαρ, πιο μπροστά τον Φωτάκη, ακραίους χαφ τους Σαλπιγγίδη, Λίνο και στην επίθεση τον Αθανασιάδη.
* Μετά την αυριανή προπόνηση (11:00) θα ανακοινωθεί η αποστολή των «ασπρόμαυρων».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






