Κανονικά τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου ο Μίρνες Σίσιτς ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (8/4) του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μηνάς Πίτσος. Επίσης, αποκλείστηκαν οι Στάθης Ταυλαρίδης και Πολυχρόνης Βεζυρίδης.
Η προετοιμασία των «κρητικών» για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, ολοκληρώθηκε με τον Σίσιτς να επιστρέφει στην ομάδα αλλά να μην υπολογίζεται ο Πίτσος λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Τιμωρημένος για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ο Ταυλαρίδης, καθώς συμπλήρωσε κάρτες.
Αναλυτικά η 20μελής αποστολή:
Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Μποντόρ, Γεωργίου, Σίσιτς, Γαλανόπουλος, Βάντο, Σόουζα, Ζορμπάς, Ουκάρ, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Μάντζιος, Μονιάκης, Μπούρμπος, Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Παπουλής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






