Stoiximan Super League

Απελπισμένος ο Φερέιρα

Στα όριά του έχει φτάσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. «Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και σεβόμαστε το σύλλογο. Άλλοι θα τον σεβαστούν;», είναι η απορία του Πορτογάλου προπονητή. Συνεχίζεται το χάος στην ΠΑΕ, τη στιγμή που αναζητούνται μάταια χρήματα. Φήμες περί συνεργασίας Αλαφούζου με επιχειρηματίες και παλαιμάχους για να πάρουν τις μετοχές από τον «Τζίγκερ». Τι δήλωσε ο… νέος Άραβας του Βλάση Τσάκα.

Στα όριά του έχει φτάσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. «Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας και σεβόμαστε το σύλλογο. Άλλοι θα τον σεβαστούν;», είναι η απορία του Πορτογάλου προπονητή, που έχει απελπιστεί από την οικονομική δυσπραγία και το διοικητικό χάος στην ΠΑΕ.

Ο 66χρονος προπονητής είναι λιγομίλητος και εμφανώς κακόκεφος στις προπονήσεις του «τριφυλλιού». Αυτό δεν έχει να κάνει με την απώλεια του πρωταθλήματος ή την εικόνα της ομάδας, αλλά με τα όσα συμβαίνουν σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Ο ίδιος δεν προτίθεται να τα παρατήσει, καθώς είναι επαγγελματίας και θα συνεχίσει για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν, προσπαθώντας να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους-επίσης απογοητευμένους-παίκτες του. Ωστόσο είναι δεδομένο πως ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και δεν βλέπει «φως» στον Παναθηναϊκό.

Χάος και… φήμες

Τίποτα χειροπιαστό δεν υπάρχει πως μπορεί κάτι να αλλάξει στην κατάσταση της ΠΑΕ πριν τη γενική συνέλευση στις 18 Απριλίου. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην είσπραξη κάποιων χρημάτων από χορηγίες, προκειμένου να πληρωθούν τουλάχιστον οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι του συλλόγου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται επαφές με τον Ανδρέα Βγενόπουλο, προκειμένου να δώσει την έγκρισή του για να γίνει διαθέσιμο για τις ανάγκες της ομάδας ένα μέρος των 700.000 ευρώ που έχει αφήσει στα ταμεία της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και σχεδιάζει με τη βοήθεια ενός γκρουπ επιχειρηματιών/επενδυτών, αλλά και με τη στήριξη των παλαιμάχων, να πάρει τις μετοχές από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη μετά τη ΓΣ. Εξάλλου, ο… τελευταίος Άραβας που εμφάνισε ο Βλάσης Τσάκας, ο Φεϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, μίλησε σε αραβική ιστοσελίδα για το ενδιαφέρον του (;) να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. «Εκτιμώ κάθε άποψη και δέχομαι την κριτική, αν και εκπλήσσομαι. Θέλω να επενδύσω χρήματα στον αθλητισμό. Δεν έχω λόγο να το αναφέρω στα media. Γνωρίζω πως υπάρχουν πιθανότητες κέρδους αλλά και ζημιών όταν επενδύεις σε διεθνείς συλλόγους που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν ψάχνω φήμη, αλλά είναι λογικό όταν έχεις σκοπό να επενδύσεις, η συμφωνία να αποτελεί μεγάλο θέμα για τα ελληνικά ΜΜΕ», ανέφερε.

* Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα. Από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης θα απουσιάσουν σίγουρα οι τιμωρημένοι Σιμάο και Κατσουράνης, καθώς και ο τραυματίας Λέτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x