Stoiximan Super League

Ούτε αυτά δεν φτάνουν!

Ακόμα και τα 5,5 εκατ. ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί πριν από τη διάλυση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι αρκετά για να σωθεί η ομάδα. Πριν από τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ είχε συγκεντρωθεί το παραπάνω ποσό, όμως αυτά δεν δείχνουν να φθάνουν για τον Ιούνιο. Ελπίζει να γλιτώσει το νυστέρι ο Λέτο.

Ακόμα και τα 5,5 εκατ. ευρώ που είχαν συγκεντρωθεί πριν από τη διάλυση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν είναι αρκετά για να σωθεί η ομάδα. Πρόκειται για το 1,8 εκατ. του Βγενόπουλου, το 1 εκατ. ευρώ του Γιάννη Αλαφούζου, τις 500.000 ευρώ του Βασιλάκη και τις 750.000 ευρώ του Πολέμη, αλλά και κάποια άλλα χρήματα από επιχειρηματίες των οποίων τα ονόματα δεν έγιναν γνωστά.

Το συγκεκριμένο ποσό προσπαθεί να συγκεντρωθεί και πάλι ώστε να μπει στα ταμεία του «τριφυλλιού» μετά τη Γ.Σ. της 18ης Απριλίου και εφόσον τότε δεν έχει παρουσιαστεί κάποιος ενδιαφερόμενος.

Αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλου, όμως το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως τα 5,5 εκατ. ευρώ δεν φθάνουν για τον Ιούνιο, όπου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 20 εκατ. ευρώ.

Ελπίζει ο Λέτο

Τα περιθώρια που υπάρχουν για να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του θα εξαντλήσει ο Σεμπαστιάν Λέτο. Στο περιθώριο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο πήγε στα αποδυτήρια ο Αργεντινός, ο οποίος – πέρα από τους συμπαίκτες και τον προπονητή του – μίλησε με τον γιατρό της ομάδας.

Ο 26χρονος παίκτης ενημέρωσε τον Παναγιώτη Κουλουμέντα πως η αποθεραπεία του στην Μπολόνια πάει καλά και ενδέχεται να γλιτώσει το χειρουργείο. «Είμαι καλύτερα και σιγά σιγά θα ξεκινήσω πιο εντατικό πρόγραμμα. Ισως γλιτώσω το χειρουργείο, θα το δούμε με τους γιατρούς, αλλά ελπίζω όλα να πάνε καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Αν τελικά ο Λέτο αποφάσιζε τώρα τον Ιούνιο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε θα επέστρεφε τον Δεκέμβριο και θα είχε χάσει τη μισή σεζόν. Ωστόσο, τώρα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και την άλλη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει τρέξιμο, ενώ θα παραμείνει στην Ιταλία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x