Στο πλευρό των παικτών του βρέθηκε ο Απόστολος Παπουτσάκης, στην προπόνηση της Παρασκευής. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, τόνισε πως δεν θέλει να βλέπει σκυμμένα κεφάλια, ενώ επισήμανε πως με υψηλό ηθικό θα τα καταφέρουν.
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας και να νικήσουμε την Ξάνθη. Μη σας απασχολεί τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια. Με υψηλό ηθικό θα τα καταφέρουμε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.
Σύνθημα νίκης έδωσε με τη σειρά του και ο Νίκος Καραγεωργίου στους ποδοσφαιριστές του.
«Πρέπει να κάνουμε την προσπάθειά μας. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα», δήλωσε.
Ωστόσο, οι Κρητικοί βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση, δεδομένου ότι πλέον το κυνήγι της παραμονής δεν περνά αποκλειστικά από το χέρι τους, αφού με νίκη της Κέρκυρας κόντρα στον Άρη, θα αποχαιρετήσουν τα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






