Μπορεί το ταλέντο τους να υπάρχει όμως την φετινή σεζόν δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που θα τους άξιζαν από τους τεχνικούς που πέρασαν από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σάκης Τσιώλης δίνει πλέον την ευκαιρία στους νεαρούς άσους του Αστέρα, Τάσο Μπακασέτα, Τάσο Τσουμάγκα, Δημήτρη Κουρμπέλη να κάνουν μια εμφάνιση και με την ομάδα των ανδρών.
Οι Μπακασέτας και Κουρμπέλης έκαναν κάποιες εμφανίσεις, ειδικότερα ο δεύτερος και άφησαν καλές εντυπώσεις. Αυτό ενδεχομένως να γίνει και στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Εκτός έχουν μείνει οι Χουανίτο, Τσαμπούρης και Περόνε.
Η ανακοίνωση: Γιώργος Μπαντής, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Τάσος Τσουμάγκας, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Δημήτρης Κουρμπέλης, Αντώνης Λαδάκης, Φερνάντο Ουσέρο, Λέαντρο Αλβάρεζ, Μάριο Μπρέσκα, Ροζέριο Μάρτινς, Ρούμπεν Ράγιος Σέρνα, Έγκον, Εμάνουελ Φρανκού, Τάσος Μπακασέτας και Ηλίας Σολάκης.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






