Stoiximan Super League

Θα πέσει «ψαλίδι»

Σε δραματική μείωση του μπάτζετ θα προχωρήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού, εφόσον ο Γιάννης Αλαφούζος πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Στόχος του γνωστού επιχειρηματία είναι να βοηθήσει το «τριφύλλι» σε μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα, έχοντας στο μυαλό του δύο πράγματα για να πάρει την αδειοδότηση και να παίξει στην Ευρώπη.

Σε δραματική μείωση του μπάτζετ θα προχωρήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού, εφόσον ο Γιάννης Αλαφούζος πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Στόχος του γνωστού επιχειρηματία είναι να βοηθήσει το «τριφύλλι» σε μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα, έχοντας στο μυαλό του δύο πράγματα για να πάρει την αδειοδότηση και να παίξει στην Ευρώπη.

Το πρώτο αφορά την εκλογή του νέου Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ, όμως απαραίτητη προτεραιότητα είναι να έχουν βρεθεί τα χρήματα που θα χειριστεί ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να εξασφαλίσουν την άδεια για την ομάδα.

Ωστόσο, θα κάνει «ψαλίδι» στον προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού, ώστε να ισοσκελιστεί με τα έσοδα (η εταιρεία λαϊκής βάσης είναι αδύνατο να βοηθήσει άμεσα την ομάδα με εξαίρεση το αρχικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από επιχειρηματίες).

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για όσους έχουν συμβόλαια κοντά ή πάνω από 1 εκατ. ευρώ, θα δεχθούν μείωση 50% ή θα πουληθούν (Μπουμσόνγκ, Λέτο).

Η νέα τάξη πραγμάτων στο «τριφύλλι» θα αναφέρει ότι τα συμβόλαια των «πράσινων» δεν θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ και έτσι θα γίνουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων.

Μάλιστα, δεν είναι μυστικό πως στόχος είναι η πώληση ορισμένων ποδοσφαιριστών που μπορούν να φέρουν χρήματα στα ταμεία και μεταγραφές τύπου Ζέκα.

Φερέιρα: «Ξεκίνημα με δύο νίκες»

Το σύνθημα για τη διαδικασία των πλέι οφ έδωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μιλώντας κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στους συνεργάτες του. Ο Πορτογάλος τεχνικός τονίζει ότι δεν υπάρχει άλλος στόχος πέρα από την πρώτη θέση και για αυτό το λόγο θέλει το «δύο στα δύο», αφού γνωρίζει ότι με δέκα βαθμούς στη δεύτερη αγωνιστική δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση.

«Είμαστε στο +4 και είναι ενα σημαντικό αβαντάζ. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να μη δώσουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να ελπίζουν. Αν κερδίσουμε στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, θα έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα, για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση», τόνισε ο 65χρονος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x